BioCo Vitanitas kicsiknek, nagyoknak

Megmutatjuk, hogyan tudsz játékos formában gondoskodni gyermeked vitaminfogyasztásáról

Elérkezett az év leghidegebb évszaka, a tél: ilyenkor különösen fontos odafigyelni arra, hogy a gyerkőcök egészségesen és változatosan étkezzenek, hiszen a vitamindús táplálkozás hozzájárulhat immunrendszerük megfelelő működéséhez.

Ám olykor még a legtapasztaltabb szülőknek is fejtörést okozhat az, hogy rávegyék gyermeküket a zöldség és gyümölcs fogyasztásra.

Ilyen esetekben érdemes a kicsik fejével gondolkodni és egy kis játékosságot csempészni az étkezésekbe. Ebben nyújthat segítséget a ViTanítás Kicsiknek Nagyoktól című, INGYENESEN letölthető kiadvány, ami szakértői tanácsokat, kreatív recepteket és gyakorlati tippeket tartalmaz.

Töltsd le az ingyenes kiadványt!

A ViTanítás Kicsiknek Nagyoktól tele van kreatív ötletekkel: a kiadványból megtudhatod, hogyan készíthetsz ehető szivárványt, vagy milyen rituálékat érdemes bevezetni a vitaminbevétel előtt, és hogy hogyan csempészheted bele az ételekbe egyszerűen az olyan mumusnak számító alapanyagokat, mint a spenót. Ha kíváncsi vagy tippjeinkre és receptjeinkre, látogass el weboldalunkra, add meg e-mail címedet és töltsd le a magazint ingyen!

Add meg az e-mail címedet és küldjük a kiadványt!

A tippek mellé válaszd a BioCo gyerekvitaminokat!

A kiadványból nemcsak recepteket leshetsz el! Azt is megtudhatod, hogy milyen extra vitaminokat érdemes választanod gyermeked számára, továbbá megismerheted a kínálatunkban kapható gyerekvitaminokat is!

Kérjük, adja meg e-mail címét, majd kattintson a Feliratkozás gombra.

* kötelező mező