Bioherb Fassisi kullancs lyme borrelia teszt kimutatással 1 db

Bioherb Fassisi kullancs lyme borrelia teszt kimutatással 1 db

Azonnal szállítható
2 459 Ft
(Egységár: 2 459 Ft/db)
  • Futárszolgálattal házhozszállítás Házhoz szállítás: 1 munkanap, 720 Ft
  • Foxpost csomagautomatába szállítás FoxPost automata: 2-5 munkanap, 720 Ft
  • Pick Pack Pontra szállítás Pick Pack Pont: 2-3 munkanap, 720 Ft
  • Ingyenes szállítás már 12 500 Ft-tól!
Gyorsteszt Lyme-borreliosist okozó borreliák (B. garinii, B. afzellii, B. burgdorferi sensu stricto, B. spielmanii) direkt kimutatására kullancsból.
Részletek
részletek
Alkalmazás
adatok
részletek

Bioherb Fassisi kullancs lyme borrelia teszt kimutatással 1 db részletek

A kullancsteszt bárki számára percek alatt megbízhatóan megmutatja, hogy a bőrből eltávolított kullancsban volt-e Lyme-kór baktérium, vagy sem. A pozitív teszttől sem kell megijedni, de ilyen esetben javasolt az orvosi megfigyelés.

A Fassisi® BoTick Kullancs Teszt olyan gyorsteszt, amely a kullancsból való direkt borrelia kimutatást teszi lehetővé. A Lyme-borreliosist okozó borreliák (B. garinii, B. afzellii, B. burgdorferi sensu stricto, B. spielmanii). A borrelia-antigének polyklonikus ellenanyagokkal, mint fogadókkal konjugált borrelia-ellenanyagok segítségével mutathatók ki. A tesztcsík régiójában a kész borrelia antigén-ellenanyag komplexet az immobilizált fogadó reagens köti meg. Ha a teszten a T jelnél megjelenő második piros csík a kullancsból vett mintában borrelia jelenlétét igazolja, akkor az pozitív eredményt jelent. Ha nincs borrelia a tesztben, nem jön létre borrelia antigén-ellenanyag komplex és nem jelenik meg piros csík a teszten a T jelnél lévő régióban, azaz ilyenkor a tesztet negatívnak kell értékelni.

Tovább
Alkalmazás

Használata:

1. Tegye a kullancsot a mintacsõbe. Töltse fel 2 csepp pufferel. 

2. Nyomja szét a kullancsot a fapálca hegyes és tompa vége segítségével. Figyelem! A kullancs felaprítása után a folyadéknak enyhén el kell színezõdnie.

3. Adjon hozzá szükség szerint további 1-3 csepp puffert, hogy megfelelõ mennyiségû folyadék álljon rendelkezésre.

4. Zárja be a mintacsövet és rázza össze erõsen.

5. Vegyen ki a pipettával a mintából és cseppentsen 3 cseppet a tesztkazetta próbanyílásába. A folyadék elkezd felfutni a tesztcsíkon.

Figyelem! Ha a folyadék nem fut fel egyenletesen, cseppentsen hozzá egy további csepp puffert a mintanyílásba. A mintanyílás ne folyjon túl. Folytassa a teszt kiértékelésével.

adatok

Bioherb Fassisi kullancs lyme borrelia teszt kimutatással 1 db adatok

Márka
Fassisi
Termékforma
teszt
Nem
Unisex
Gyártó
Bio-Herb Kft.
Engedélyszám
CE
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Rólunk mondták