Akciós termékek
Márka
Termékcsalád
Fényvédelem
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Smink

Míg egyes hölgyek egyáltalán nem viselnek sminket, mások nem tudják a mindennapjaikat elképzelni smink termékek használata nélkül. Ma már kiváló minőségű smink kozmetikumokat lehet beszerezni, melyek nem károsítják a bőrt, akár mindennapos használat mellett sem. A dermokozmetikai gyártók bőrápolási termékei között megtalálhatóak olyan sminktermékek is, melyeket még azok is szívesen használnak, akiktől távol áll a smink viselése. Ilyen egy minőségi korrektor, egy színezett hidratáló krém vagy egy tápláló ajakápoló stift, esetleg egy hipoallergén szempillaspirál.

Smink kozmetikumok

Patikánk virtuális polcain a legismertebb dermokozmetikai gyártók smink kozmetikumai közül válogathatja össze azokat a termékeket, melyekre a mindennapokban szüksége lehet. Ezek a készítmények nemcsak elfedik az esetleg bőrhibákat, de tápláló összetevőiknek köszönhetően nyugtatják, regenerálják a bőrt, ápolják az ajkakat. 

Típustól függően van, amelyiknél bizonyított, hogy hosszabb távú alkalmazása akár a pigmentfoltokat is csökkenti vagy erősíti a szempillákat, serkenti növekedésüket.  

Ártalmas a smink a bőrnek?

A smink nem ártalmas a bőrnek, ha a sminket alaposan és hatékonyan eltávolítjuk lefekvés előtt, továbbá gondot fordítunk a bőr megfelelő tisztítására, ápolására, tápanyagokkal feltöltésére

A smink nem az alapozókkal és a szemfestékekkel kezdődik, sokkal inkább az egészséges, szép bőr megteremtésével, melyhez odafigyelésre és minőségi dermokozmetikumokra van szükség.

A bőrtípusnak megfelelő arctisztítás, tonizálás, arcradírozás vagy hámlasztás, arcpakolások használata, szérumok, krémek alkalmazása mind-mind regenerálják a bőrt, egységesebbé teszik, fellépnek a bőrproblémák ellen.

Ezek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a bőr egészséges és esztétikus legyen. Sminkkel pedig tovább fokozható a ragyogása.

Milyen termékekkel érdemes tisztítani a sminket?

Sminkeltávolításhoz az arcbőr típusának megfelelő sminklemosót kell választani!

Létezik zsíros bőrre, száraz bőrre, érzékeny bőrre kifejlesztett arctisztító, sminkeltávolító készítmény, állaguk szerint is többfélék, például sminklemosó gélek, krémek, habok és így tovább.

Korrektor stift

 korrektor stiftek a sötét foltok ellen lépnek fel, de nemcsak úgy, hogy elfedik azokat. Bizonyítottan egyenletesebb bőrtónust eredményeznek, csökkentik a melanin termelést.

Az úgynevezett fedőstiftek elfedik a bőrhibákat, miközben speciális összetevőik révén csökkentik a mitesszerek, pattanások számát, fellépnek azok kialakulása ellen.

Ajakápoló stift

Egy ajakápoló stift szinte minden ember táskájában ott lapul, sőt a férfiak is előszeretettel használják. 

Az érzékeny ajkaknak extra védelemre és ápolásra van szükségük, egy növényi olajokban, vajakban gazdag, E-vitaminnal, panthenollal dúsított ajakápoló stift pedig tökéletesen ellátja ezt a funkciót. 

 Az ajkak puhák és hidratáltak lesznek, megjelenésük pedig vonzó és igényes!

Korrekciós alapozó

A korrekciós alapozók magas koncentrációban tartalmaznak pigmenteket az optimális fedés érdekében. Kiegyenlítik a bőr tónusát, eltüntetik a sötét karikákat, a bőr kipirosodását, úgy, hogy nem okoznak maszkhatást. 

Többféle árnyalatban és eltérő fényvédelemmel bíró korrekciós alapozókat választhat bőre igényeinek megfelelően. A neves gyártók színvonalas termékei hipoallergénok, parabénmentesek. Viselésük komfortos, természetes, kiemeli a bőr eredendő szépségét.

Szempilla hosszabbító spirál

Szempilla hosszabbító spirált azok is szívesen használnak, akik nem szeretik a túlzásba vitt sminket. Nem mindegy milyen szemspirált választ, hiszen a szem rendkívül érzékeny, az összetevőknek hipoallergénoknak és magas minőségűeknek kell lennie!

A dermokozmetikai márkák kínálatában találhat szempilla hosszabbító spirálok még a kontaktlencsét viselők vagy kötőhártya érzékenységben szenvedők számára sem okoznak panaszt. Kiemelik a szempillákat, ezáltal a szemeket, de nem irritálják azt.

Tovább