Vitacell cseppek 8,5 ml
Étrend-kiegészítő

Vitacell cseppek 8,5 ml

Azonnal szállítható
4 489 Ft
(Egységár: 528 Ft/ml)
  • Futárszolgálattal házhozszállítás Házhoz szállítás: 1 munkanap, 720 Ft
  • Foxpost csomagautomatába szállítás FoxPost automata: 2-5 munkanap, 720 Ft
  • Pick Pack Pontra szállítás Pick Pack Pont: 2-3 munkanap, 720 Ft
  • Ingyenes szállítás már 12 500 Ft-tól!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Általánosságban mondhatjuk, hogy a Vitacell készítmények ajánlhatók megelőzésre és általános egészség megőrzési célzattal, a Celladam készítmények pedig, kialakult betegség esetén jelenthetnek segítséget. Mindkét célra elsődlegesen a cseppek használhatók. Kezelésük egyszerű.
Részletek
Hány éves kortól?
Gyermek
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
részletek
Alkalmazás
Összetevők
adatok
részletek

Vitacell cseppek 8,5 ml részletek

Kevesen tudják, hogy szervezetünkben folyamatosan keletkezhetnek rendellenes sejtek. A jól működő immunrendszer azonban hatékonyan pusztítja ezeket, így megőrizzük egészségünket.

Daganatképző sejt bármely szöveti sejtből kialakulhat, ha a génje megváltozását okozó hatásnak van kitéve. Ez lehet fizikai, lelki, vegyi, biológiai stb. külső vagy belső hatás. Általában több tényező együttes hatása szükséges a daganatok kialakulásához. A rosszindulatú sejtek az eredeti tumorról leszakadva a vér, nyirokrendszer és közvetlenül a sejtek útján újabb helyekre vándorolhatnak és osztódni kezdenek, ún. áttétet alkotva.

A hagyományos kezelési módok mellett az egyik rohamosan fejlődő módszer az immunterápia. Az immunterápia a szervezet saját védekező rendszerének megtámogatásával törekszik a rák leküzdésére ill. féken tartására többnyire kívülről bejuttatott anyagok segítségével.Az immunterápia egy még újabb, napjainkban kialakuló terápiás módszer, a biológiai terápia részévé válik.

A biológiai terápia a rákos megbetegedéssel szemben a szervezet részéről adott valamennyi válaszreakciót úgy igyekszik befolyásolni, hogy azokat a rákos megbetegedés leküzdésének szolgálatába állítsa.A biológiai terápia egyik legrégebbi és legmarkánsabb képviselője a CELLADAM gyógyászati rendszer.Eddigi tapasztalataink szerint ez a kúra képes lehet visszaállítani a felborult immunegyensúlyt, így a precancer /rák elötti/ állapot megszűnhet.

A Vitacell/Celladam készítmények a celluláris kommunikációt állíthatják helyre a malignusan transzformált sejt és környezete között. Oly módon, hogy demaszkírozzák a malignusan transzformált sejteket, "levéteti az álarcot" és felismerhetővé teszi az immunrendszer számára. Így a sejt a környezetével azonos funkciót ellátni képes sejtté differenciálódik, azaz "meggyógyul".

Mivel a "meggyógyult" sejtek halmazaként jelenlevő tumor a szervezetben "helyidegen" vagyis nem tartozik bele a morphológiai rendbe, működésbe lép az ún. apoptózis, más néven programozott sejthalál, így a beteg sejtek elpusztulnak.

Tovább
Alkalmazás
Napi 10 cseppet kockacukorra, kekszre, kenyérre csepegtetve kell a szájban sokáig forgatni, szopogatni, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel. Célszerű reggel éhgyomorra bevenni. Húsz percig enni, inni, fogat mosni, más gyógyszert bevenni nem ajánlott.
Összetevők
A cseppek 96%-os alkoholban oldott CDM ill.VTC hatóanyagból állnak. A hatóanyag összetétele nem titkos. A szabadalmi leírásokban pontosan meg van adva az összetétel, ami lipopoliaminoamid szerves molekulák csoportja. Normális esetben a szervezetben megtalálhatók a hasonló molekulák, de jelenlegi étkezési szokásaink, agyonfinomított, vegyszerezett, iparilag előállított élelmiszereink egyre kevésbé alkalmasak ezen anyagok pótlására. Tapasztalataink szerint ezen összetevők jelenléte szervezetünkben elengedhetetlenül szükséges a megfelelő működéshez, elsősorban a szöveti szerveződés szintjén.
adatok

Vitacell cseppek 8,5 ml adatok

Márka
Vitacell
Termékforma
csepp
Nem
Unisex
Gyártó
Pulzus Kft.
Forgalmazó
Pulzus Kft. - 1154 Budapest, Kisrákos u. 116.
Engedélyszám
17/2004
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára NEM elszámolható

Rólunk mondták