Kedvezményes ajánlatok
Márka
Termékcsalád
Fényvédelem
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem
Terhesség, szoptatás

Bioderma

 

A Bioderma gyártója szenvedélyének tartja a bőr tökéletes megértését és a legjobb minőségű bőrápolási termékek kifejlesztését. Patikánkban közel 100 féle Bioderma termék kínálkozik, számos bőrproblémára és a napi bőrápoláshoz megoldást nyújtva. A vállalat küldetéstudata, mely szerint a biológiát kell a bőrgyógyászathoz teljeskörűen megérteni és alkalmazni, minden egyes Bioderma termékben megmutatkozik. Tovább olvasom

Bioderma

A vállalat abban hisz, hogy az egészséges bőr mindenkinek jár, ezért minden korosztálynak és minden bőrtípusra külön fejlesztik a készítményeket. 

A biológiában és bőrgyógyászatban megszerzett szakértelmet hívják segítségül ehhez. 

Törekednek a bőr egészségének megőrzésére, a rendellenességekre specializált termékeket gyártva. A Bioderma termékek minden nap gondoskodnak a bőrről anélkül, hogy veszélyeztetnék annak egyensúlyát.

A Bioderma története

A Bioderma a NAOS egyik márkája, mely 40 éve szenvedélyesen áll a bőr biológiai szolgálatában. 

Innovációik és a bőr egészségét célzó áttörések úttörő márkává tették a Biodermát. 

A bőr egy folyamatosan fejlődő ökoszisztéma, mely kölcsönhatásban van a környezetével, és melynek erőforrásait, mechanizmusait meg kell óvni. Nem túl kell ápolni, hanem meg kell tanítani arra, hogy megfelelően működjön! – ez a filozófiájuk.

1977-ben készültek az első termékek, és jött létre a kutatóközpont. 1995-ben alkotta meg a micellás víz formuláját, mely óriási népszerűségnek örvend.

Bioderma termékek

A Bioderma készítmények többek között arcápolási termékek, tisztálkodószerek, szappanok, tusfürdők, testápolási termékek, samponok, naptejek széles választékát kínálják a vásárlóknak. 

Bioderma fényvédő

A Bioderma fényvédők különböző faktorszámmal, permet vagy krém formában, akár gyermekek számára is elérhetőek, kiváló minőségben, vízálló kivitelben.

A termékeken található környezetvédelmi megfelelés jelölés azt jelenti, hogy a vízi élővilágra nem károsak a fényvédők.

Bioderma naptej

A Bioderma naptejeken és fényvédőkön túl a gyártó még fizikai védelemmel ellátott kompakt púdert is kínál a fogyasztóknak, mely lehetővé teszi, hogy a káros UV sugárzás ellen tökéletesen biztonságban legyen a bőr, miközben esztétikus a bőrkép.

Bioderma sampon

A Bioderma samponok választéka akár viszkető, korpás fejbőrre, babák fejbőrére megoldást jelenthet, de természetesen a hagyományos, tisztító, nyugtató samponok is elérhetőek a gyártótól.

 

Bioderma tusfürdő

A Bioderma tusfürdők szappanmentes, parabénmentes, hipoallergén készítmények. Kíméletesen tisztítanak, de a bőr egyensúlyára vigyáznak.

Bioderma arckrém

Ha arcápolásról van szó, a tisztítás, tonizálás mellett az arckrémek használatáról sem szabad megfeledkezni. Lehet akár száraz, viszkető, tágpórusú a bőr, a Bioderma arckrémeitől azt kaphatja, amire szüksége van. 

Bioderma testápoló

A Bioderma testápolók támogatják a bőr természetes védőrétegét, hosszan hidratálnak, melynek köszönhetően a bőr ellátja alapvető védelmi funkcióját.

Bioderma arclemosó

A gyártó arctisztító, arclemosó termékeinek összeállításakor azt vallja, hogy az egészséges bőrápolás kulcsfontosságú eleme a megfelelő bőrtisztítás. 

Nem ugyanaz a termék előnyös egy zsíros bőrnek és egy száraz arcbőrnek. 

A jól megválasztott Bioderma arclemosó támogatja és óvja a bőr lipid rétegét, eltávolítja a sminket is és kiváló bőr és szem toleranciát biztosít.

 

Termékkategória-jelölés: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Forgalmazó: NAOS Hungary Kft. - 2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 1.

Tovább