Kedvezményes ajánlatok
Márka
Termékcsalád
Fényvédelem
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Eucerin

 

Eucerin – bőrápolás mesterfokon

Az Eucerin egy ismert és elismert dekorkozmetikai márka, melynek fejlesztői bőrgyógyászokkal dolgoznak együtt annak érdekében, hogy olyan termékek szülessenek, amik valóban hatékonyak az egyes bőrproblémák kezelésében, valamint a bőr állapotának fenntartásában. A márka több mint 100 éve bizonyítja elkötelezettségét az innovatív megoldások és a folyamatos fejlődés mellett. Ennek köszönhetően számos különböző típusú termék szerepel a palettájukon.

Eucerin termékek

Az Eucerin termékek palettája rendkívül széles, arclemosók, ajakápolók, samponok, különböző krémek egyaránt szerepelnek a kínálatban. Természetesen a termékek különféle bőrproblémákat segítenek megoldani: a hidratálástól kezdve a gyulladás csökkentésén át ránctalanításig sokféle problémakörre találhatunk megoldást ezeket alkalmazva. Minden korosztály számára tartalmaz a kínálat készítményeket, amik az ő bőrhibákhoz igazodnak.

Eucerin szérum

A szérumok olyan bőrápolási készítmények, amik igen nagy koncentrációban tartalmaznak hatóanyagot, ezért egy-két csepp is látványos hatást tud elérni. Könnyen és gyorsan beszívódnak, egyszerűen beilleszthetők a bőrápolási rutinba. Az Eucerin kínálatában különféle szérumok találhatók a ráncok csökkentésére, a bőr mattítására, illetve a bőr megújulásának támogatására.

Eucerin arclemosó

A szép bőr fenntartásához alapvető, hogy alaposan távolítsuk el róla a szennyeződéseket minden nap. Az Eucerin arclemosók tökéletesen alkalmasak erre a feladatra. Különböző formátumban és különböző kiszerelésben kaphatók, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt

Eucerin ajakápoló

Különösen a hideg, szeles hónapokban kell gondoskodnunk az ajkak ápolásáról, amennyiben nem szeretnénk, hogy cserepesek, sebesek legyenek. Az Eucerin ajakápoló gondoskodik arról, hogy kellőképpen hidratálja az ajkakat, így védje meg a hideg ellen.

Eucerin fényvédő

Bár a napfény lételemünk, ha nem figyelünk oda, a bőrükben komoly károkat tud okozni. Az arcon például a tartós napsütésnek való kitettség hatására akár barna foltok is kialakulhatnak, amiktől aztán csaknem lehetetlen megszabadulni. A fényvédő termékek hivatottak többek közt arra, hogy megelőzzék ezt a problémát, amik az Eucerin kínálatában is elérhetők.

Eucerin sampon

Sokszor mondják, hogy a haj a megjelenés koronája, azonban ez csak akkor igaz, ha a haj tényleg szép és ápolt. Ehhez az első lépés, hogy minőségi készítménnyel mossuk, azaz olyan sampont használjunk, ami valóban ápolja és feltölti. Az Eucerin samponok maximálisan megfelelnek ennek a követelménynek, szép, élettel teli hajat eredményez.

Eucerin krém

A különféle krémek sokat segítenek a bőr állapotának megőrzésében. Feltöltik vitaminnal, hidratálják óvják a külső hatásoktól, mint amilyen például a hideg vagy az erős napsütés. A bőrtípusnak megfelelően különböző krémek közül válogathatunk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban védjük meg a bőrünket.

Eucerin arckrém

Habár a bőrápolás fontossága a teljes testfelületünkre értendő, az arcunkra különös figyelmet kell fordítani. Egyrészt azért, mert ez mindig látszik, másrészt azért, mert lévén nem takarja ruha, sokkal jobban ki van téve a környezeti hatásoknak. A megfelelő Eucerin arckrém segít abban, hogy a legjobb védelmet nyújtsuk a bőrünknek.

Eucerin szemránckrém

Az öregedés első látható jelei általában a szemek körül jelentkeznek. Minél hamarabb, lehetőleg még az első szarkalábak megjelenése előtt célszerű felvenni ellenük a harcot. Az Eucerin szemránckrém segít abban, hogy a lehető legtovább megőrizzük a szemkörnyék bőrének fiatalosságát.

Eucerin kézkrém

A kezeink óriási igénybevételnek vannak kitéve a mindennapokban, hiszen szinte minden tevékenységhez szükségünk van rájuk. Ez persze alaposan megviselheti a kezünk bőrét, éppen ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő ápolásban részesítsük. Az Eucerin kézkrémek segítségével megadhatjuk a kezünknek azt a törődést, amire szüksége van, így kéz bőre továbbra is szép maradhat.

Tovább