Életmód

 

Számos népszerű készítmény, étrendkiegészítő, tapasz, krém elérhető az egészséges életmód részeként. A kiváló minőségű illóolajok, masszázsolajok vagy krémek, fogyókúrát támogató termékek, a férfi egészség vagy a női egészség fenntartását, javítását célzó készítmények, a dohányzás leszokást segítő nikotin tapaszok vagy az alvást segítő készítmények mind-mind hatékonyan beépíthetők a napi rutinba. Tovább olvasom

Az egészséges életmód és életmód váltás

Az egészséges életmód nem csupán a kiegyensúlyozott táplálkozásról vagy a rendszeres mozgásról szól, sok egyéb tényező is szükséges ahhoz, hogy az életvitel kiegyensúlyozott legyen.

Ehhez hozzájárulhat a pihentető alvás, a dohányzás elhagyása, az ideális testsúly elérése és megtartása, a szexuális egészség, ezen belül a férfi és női egészség továbbá a relaxálás, a fizikai és mentális kikapcsolódás különböző illóolajok vagy masszázsolajok használata mellett.

Alvást segítő készítmények

A stresszes, felgyorsult világban sok embernek van szüksége alvást segítő termékekre a pihentető alvás érdekében.

A vény nélküli készítmények általában citromfű, komló, macskagyökér, golgota kivonatot tartalmaznak vagy valeriána gyökeret, esetleg melatonint, B-vitamint.

Férfi egészség és annak javítása

A férfi egészség megőrzését célzó termékek között megtalálhatóak a legkeresettebb tökmagolajos, tökmagkivonatos készítmények, a kisvirágú füzike kivonatot tartalmazó teák, tabletták a prosztatagyulladás vagy a prosztata megnagyobbodás tüneteinek kiegészítő kezelésére.

A férfi intim krémek vagy a férfi termékenységi tesztek, a férfiak számára készült étrendkiegészítők ma már széles választékban elérhetőek.

Fogyókúra készítmények

A fogyókúra készítmények között nem könnyű eligazodni. A legjobb, ha egy dietetikussal átbeszéli az egyéni körülményeket és a javallott fogyókúra típust.

 A diétába, fogyókúrába természetesen beépíthetőek egyes fogyókúra készítmények, akár egy fehérjepor vagy egy gyógytea, de vannak, akik az ananász kivonatot, káposzta kivonatot, ördögnyelv kivonatot tartalmazó kapszulákat is alkalmazzák a fogyókúra részeként.

Illóolajok

Illóolajok terén nagyon fontos, hogy jó minőségű, 100%-os illóolajat használjon, akár bedörzsölésre, akár párologtatásra, az aromákkal dúsított illatolajok akár mérgezőek is lehetnek és nem várható tőlük a kívánt hatás.

Masszázsolajok és masszázskrémek

A vérkeringés fokozása, a bőr puhítása, fájdalom enyhítése céljára bevethetőek a különböző hatóanyagú krémek, masszázsolajok, masszázskrémek, reuma kenőcsök, jégzselék, lóbalzsamok.

Érdemes ezekből tartani a házipatikában, hogy mindig legyen mihez nyúlni!

 

Nikotin tapaszok és dohányzásról leszokás

A dohányzásról leszokás folyamatát hatékonyan segíthetik a nikotin tapaszok, nikotin sprayk vagy nikotin rágótabletták. Mindenki megtalálja a számára ideális formátumú terméket, ami elősegíti, hogy az elhatározásából tényleges eredmény születhessen.

Női egészség és annak javítása

Életük során a hölgyeknek is számos kihívással kell szembenézniük, a havi ciklustól elkezdve említhető akár a terhesség, a szülés utáni időszak, esetleg nőgyógyászati betegségek, műtétek, hormonális problémák, fogamzásgátlás, húgyúti fertőzések, menopauza és így tovább.

Ma már a női egészség javítása otthon használható, életmódba beépíthető készítményekkel is előre lendíthető. Gondoljunk csak egy intim mosakodógélre vagy probiotikus intim krémre, vagy akár egy fogamzásgátló, helyileg ható hüvelytablettára.

Szexuális egészség jelentősége és annak javítása

Az örömteli és teljes élet része a kiegyensúlyozott szexuális élet. Ennek megléte pozitívan hat az ember testi, lelki egészségére.

A szexuális egészség jelentősége nem elhanyagolható, a nemi úton terjedő betegségek kivédése, a nem kívánt terhesség elkerülése vagy a biztonságos szex ugyanúgy hozzátartozik, mint az egyének fizikai és mentális egészsége.

A  szexuális egészség termékei között óvszerek, sikosítók, fogamzásgátlók, termékenységet segítő készítmények és sok más is elérhető, amire szükség lehet.