Szépségápolás

 

Színvonalas szépségápolási termékekre mindenkinek szüksége van, akár férfi szépségápolásról beszélünk, akár a női szépségápolásról van szó. Persze mindkét nem más-más termékeket használ leggyakrabban, de az arclemosók, arckrémek, hatóanyagokban gazdag testápolók, tusfürdők vagy fürdősók, fejbőrápoló samponok vagy éppen a dolgos kezeket regeneráló kézkrémek nemtől függetlenül keresett termékek a patikai kínálatban. Tovább olvasom

Szépségápolás

A szépségápolás a mindennapok szerves része, hiszen mindenki szeretne jól kinézni. 

Korosztálytól, kortól és nemtől és esetleges betegségektől, kezelendő problémáktól is függ, hogy kinek milyen készítményekre van szüksége.

 A hatóanyagokban gazdag arckrémek, testápolók, kézkrémek alapvető termékeknek számítanak a szépségápolásban.

 A ragyogó, táplált, „gondozott bőr” nem csupán esztétikailag kelt jó benyomást, de az egészségmegőrzéshez is kulcsfontosságú. A tiszta fejbőr és haj, az izzadás kezelése vagy éppen a szakáll, a körmök ápolása is a napi rutin része, fontos, hogy ezekhez minőségi szépségápolási termékek álljanak a rendelkezésére.

Női szépségápolás

A női szépségápolás minden nőnek evidens, ki több, ki kevesebb kozmetikumot használva ehhez. Sokan használnak napi szinten akár több, mint 10 féle terméket is az esti, reggeli rutin részeként, illetve napközben, miközben mások 2-3 alap készítményhez ragaszkodnak csupán.

Egyre népszerűbbek a BIO kozmetikumok, a BIO szépségápolási termékek, melyek természetes összetevőkben gazdag készítmények. Ezeknél sok esetben a népi gyógyászatban is jól bevált gyógynövények, növények, gyümölcsök hatóanyagait felhasználva alkotják meg a gyártók a BIO krémeket, samponokat, szappanokat és egyéb, adalékanyagoktól mentes termékeiket. 

Legkeresettebb női termékek

A legkeresettebb női termékek a szépségápolási készítmények között a tápanyagokkal és hatékony összetevőkkel dúsított ránctalanító krémek, feszesítő krémek, feltöltő krémek. A hidratálás mellett a legtöbb hölgy igényli, hogy valamilyen extrát is tudjon az arckréme.

 A neves gyártók kiválóan funkcionáló sminklemosói, arclemosói, bőrápoló tusfürdői, testápolói is előkelő helyen szerepelnek a népszerűségi listán. 

Férfi szépségápolás

Nemcsak a hölgyek, de a férfiak számára is megtalálhatóak a férfi szépségápolási termékek a patikai készítmények között. Általában kevesebb féle terméket használnak, mint a hölgyek, de a férfiak is szeretik, ha az a néhány szépségápolási termék, amit naponta alkalmaznak hatékony és működik. 

Legkeresettebb férfi termékek

Ha a legkeresettebb férfi termékek listáját tekintjük, a bőrtápláló kézkrémek, testápolók, a jól tisztító és hidratáló tusfürdők, a szakáll- és hajápolási termékek, nedvességpótló ajakápolók és arckrémek, regeneráló kenőcsök kiemelt helyen szerepelnek. 

BIO szépségápolás

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítanak magunknak a kozmetikumok piacán a BIO szépségápolási termékek. A natúr minősítéssel rendelkező termékek gyártói nem használhatnak bizonyos kozmetikai alapanyagokat és kerülniük kell egyes eljárásokat a gyártás során. Ez azt jelenti, hogy minimális mesterséges anyaggal még lehet valami natúrkozmetikum.

A BIO kozmetikumok esetén a minősítést akkor kapják meg a termékek, ha meghatározott arányban ellenőrzött ökológiai termelésből származó mezőgazdasági alapanyagot tartalmaznak. Lényegében minden biokozmetikum natúr, de nem minden natúrkozmetikum BIO.

Patikánk kínálatában megtalálja a legjobb minőségű BIO bőrápolási termékeket is, melyek garantáltan gyengédek az érzékeny bőrhöz, allergénektől és irritáló anyagoktól mentesek.