Gyógyszer házhozszállítás Budapestre és környékére

Elérhető-e nálam a gyógyszer házhozszállítás?

 

Kérjük, írja be a szállítási cím irányítószámát.

Rendeljen vény nélküli gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket kedvező áron a Kalmia.hu online patikájából!

  • Szakszemélyzetünk 1-2 munkanap alatt kiszállítja Önnek,

 

  • Budapest, Üllő, Vecsés, Gyál és Dunaharaszti területén.

 

  • Ha kizárólag vény nélküli gyógyszert, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt, speciális gyógyászati célra szánt tápszert, hagyományos növényi gyógyszert tartalmaz, rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes, minimum rendelési érték 20 000 Ft,

 

  • Ha egyéb termékeket is rendel a gyógyszer mellé, akkor a szállítás díja 1 500 Ft, 25 000 Ft felett ingyenes.

Gyakori kérdések a Medicina Expressz gyógyszer házhozszállításról

Hova kérhetek gyógyszer kiszállítást?

 

A szolgáltatás elérhető az alábbi településeken:

  • Budapest (kivéve: Budai vár, Margit-sziget, Belváros behajtási engedélyköteles részei),
  • Üllő
  • Vecsés
  • Gyál
  • Dunaharaszti

 

A megrendeléseket a Kalmia Gyógyszertár Kft. teljesíti, a Medicina Expressz szállítja ki Budapest, Üllő, Vecsés, Gyál és Dunaharaszti területére.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

 

Ha rendelése csak vény nélküli gyógyszert tartalmaz, akkor ingyenes, de el kell érje a 20 000 Ft-ot. Amennyiben a gyógyszerek mellé más terméket is rendel, akkor a házhozszállítás díja 1500 Ft, minimális rendelési összeg: 3000 Ft.

Mik azok a vény nélküli gyógyszerek?

 

Ezek a készítmények jellemzően a Fájdalomcsillapítók, Lázcsillapítók , Megfázás, Nátha Megfázás, Nátha, Emésztés kategóriában találhatóak, de egyes vitaminok is ide tartoznak. A nem vényköteles gyógyszerek azok a készítmények, amelyek használatát biztonságosnak és megfelelőnek találták egészségügyi szakember, például orvos felügyelete nélkül is, így ezeket a fogyasztók recept nélkül is megvásárolhatják.

A gyógyszereket hogyan ismerem fel a kalmia.hu oldalon?

 

A gyógyszerek az Online patika menüpont alatt található. A gyógyszernek minősülő készítmények esetén a készítmény fotója alatt szerepel: “Vény nélkül kapható gyógyszer”, illetve az "Azonnal szállítható Budapestre” és a kosár gomb alatt, szakszemélyzetes házhozszállítási mód kiemelésével különböztetjük meg, illetve a kosár oldalon is láthatja, melyik készítmény gyógyszer. A gyógyszert is tartalmazó kosarak megrendelését a Kalmia Gyógyszertár Kft. szolgáltatja és a Medicina Expressz szállítja házhoz.

Miért nem szállíthatóak a vény nélküli gyógyszerek hagyományos szállítási módokon?

 

A Parlament 2021. november 30-i döntése alapján (2021. évi CXXIX. törvény) 2022. január 1-től a nem vényköteles gyógyszerek online rendelése, csak gyógyszertári szakszemélyzet jelenlétében vehető át, ezért hagyományos futárszolgáltatással, csomagautomata és csomagponton keresztül nem. Érdeklődőink a korlátozás további részleteiről A törvényi kolátozás a vény nélküli kiszállítás oldalunkon olvashatnak.

Vásárolhatok-e vény nélküli és egyéb készítményt egyszerre?

 

Igen, amennyiben rendelése gyógyszer mellett tartalmaz egyéb készítményeket pl. vitaminok, étrend kiegészítők, szépségápolási termékeket stb. akkor azt egy csomagban, szakszemélyzetes házhozszállítással tudjuk szállítani (Medicina Expressz néven találja) Budapest, Üllő, Vecsés, Gyál és Dunaharaszti területén belül, a megrendeléseket a Kalmia Gyógyszertár Kft. teljesíti. Amennyiben gyógyszert nem tartalmazó rendelése van, akkor a hagyományos módokon (futárszolgálat, csomagautomata, csomagpont) kérheti rendelésének kiszállítását az ország egész területén. Bővebb információ a szállítási módokról.

Átvételkor fizethetek készpénzzel?

 

Készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Fizetni online bankkártyás fizetéssel lehet a rendeléskor, vagy kollégáinknál az átvételkor bankkártya terminálon keresztül.

Fizethetek egészségpénztári kártyával?

 

Egészségpénztári kártyával a kalmia.hu-n nem lehet fizetni, de egészségpénztári számla kiállítására lehetőség van. Amennyiben egészségpénztár nevére kiállított számlát szeretne, kérjük, hogy a számlázási névhez írja be az egészségpénztár nevét, a tagi azonosítót és az egészségpénztári tag nevét.

Egyéb kérdésem van

 

Kérjük keressen minket ügyfélszolgálati telefonszámunkon hétköznapokon 9-16 között, vagy hagyjon üzenetet.

Rendeljen most gyógyszereket budapest és környéki házhozszállítással!