Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor 80 g

Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor 80 g

Ár: 1 040 Ft
(Egységár: 13 Ft/g)
Hamarosan elérhető
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Posta csomagautomatába szállítás Automata 1-3 nap 990-1.090 Ft
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Posta házhoz szállítás Házhoz 1-3 nap 1.550-2.150 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Posta csomagpontos szállítás Csomagpont 1-5 nap 1.090-1.690 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 17.500 Ft-tól
Ízekben gazdag, külön fűszerezést nem igénylő gluténmentes poralap hozzáadott cukor nélkül.
Tovább
Részletek
Tulajdonság
vegán
Ízesítés
Magyaros
Érzékenység
gluténmentes, tejmentes
részletek
Alkalmazás
Összetevők
adatok
részletek

Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor 80 g részletek

Házias ételek, húsos vagy zöldség alapú pörköltek, növényi alapú paprikás szószos nokedli vagy tészta készítéséhez ajánljuk, de szendvicskrém, krumplis tészta, lecsó is készíthető a segítségével. A poralap tejmentes, tojásmentes, kukoricamentes és nem tartalmaz mesterséges ízfokozót.
Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor 80 g

Felhasználási javaslat:

Pörkölt:

Hozzávalók:

- 40 + 20 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor
- 200 ml növényi tejszín
- 10 + 2 g citromlé
- 300 ml víz
- 1 kg. hús vagy 0,5 kg. nyers padlizsán

Elkészítés:

300 ml víz, 10 g citromlé, és 40 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor keverékben főzzük félpuhára a húst vagy padlizsánt fedő alatt, majd fedő nélkül teljesen puhára, sűrűn megkeverve, hogy ne ragadjon le.

Ezután keverjünk ki 200 ml növényi tejszínt, 2 g (1 kiskanál) citromlevet és 20 g alapport, ezzel sűrűsítsük be a pörköltet folyamatos kevergetés mellett.
Főzés után lefedve minimum 10 percig pihentessük, hogy az esetlegesen leragadt pörköltszaft, felpuhuljon a fazék aljáról, ezzel elkerülve a főzés utáni edény súrolását.

Tálalási javaslat:

Szafi Reform, vagy Szafi Free tarhonyával összekeverve fogyasszuk tarhonyás húsként.

Paprikás szaft:

Hozzávalók:

- 20 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor
- 150 ml növényi tejszín
- 2 g (1 kiskanál) citromlé

Elkészítés:

Az összetevőket keverjük össze, és kis fazékban tűzön folyamatos kevergetés közben sűrűsítsük be.

Tálalási javaslat:

Keverjük kifőtt nokedlihez, vagy félig kifőtt Szafi Reform, vagy Szafi Free tésztához, és lefedve hagyjuk állni minimum 10 percig. ( Kb. 500 gramm kifőtt (szárazon 200 gramm) tésztához elegendő ez a mennyiség.)
Összetevők

Összetevők: Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor 80 g

Gluténmentes zabpehelyliszt, szárított vöröshagyma, só, füstölt piros paprika (11%), curry keverék (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, őrölt fekete bors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág.
adatok

Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor 80 g adatok

Márka
Szafi
Termékforma
alappor
Nem
Unisex
Gyártó
SZAFI PRODUCTS KFT.
Forgalmazó
Szafi Products Kft. - 1106 Budapest, Jászberényi út 47/A
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára NEM elszámolható

Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor 80 g Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták