Alpine Worksafe füldugó 1 pár

Alpine Worksafe füldugó 1 pár

Azonnal szállítható
Ár: 5 884 Ft
(Egységár: 2 942 Ft/db)
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Posta csomagautomatába szállítás Automata 1-3 nap 850-1.090 Ft
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Posta házhoz szállítás Házhoz 1-3 nap 1.190-2.090 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Posta csomagpontos szállítás Csomagpont 1-5 nap 1.090-1.290 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 17.500 Ft-tól

Ezekkel a füldugókkal kivételesen kényelmes védelmet élvezhetünk fűnyírás, fúrás, kalapálás közben. Az egyedülálló szűrők védenek a káros zajokkal szemben, mégis hatékonyan kommunikálhatunk és a riasztó is hallható marad.

Tovább
Részletek
részletek
Alkalmazás
adatok
részletek

Alpine Worksafe füldugó 1 pár részletek

Nagyon sokan dolgoznak napi rendszerességgel zajos környezetben. Ilyenkor fokozottan fennáll a halláskárosodás kialakulásának veszélye.

Zajos munkákhoz különösen ajánlott valamilyen jó hallásvédelmi eszköz használata. Munkahelyen, házi és ház körüli munkáknál jó szolgálatot tehet, de hobbitevékenységeknél is hasznos egy WorkSafe.

Az Alpine WorkSafe füldugó használatával készen állunk a munkára. Ezekkel a füldugókkal kivételesen kényelmes védelmet élvezhetünk fűnyírás, fúrás, kalapálás közben.

Az egyedülálló szűrők védenek a káros zajokkal szemben, mégis hatékonyan kommunikálhatunk és a riasztó is hallható marad.

Ideális minden barkácsolónak, aki komolyan veszi a biztonságot és a hallás védelmét. Nagyon sokan dolgoznak jelentősen zajos környezetben rendszeresen. Náluk nagy a halláskárosodás kialakulásának kockázata. Ha nagy zajnak vagyunk kitéve, fontos a fülvédő alkalmazása. A WorkSafe egy olyan hallásvédő, melynek nagy haszna lehet a műhelyben.

Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Alpine Worksafe füldugó 1 pár

A füldugó átlagos élettartama körülbelül 2-3 év, ez nagyban függ a használat gyakoriságától, az ápolástól és az egyéni jellemzőktől.

A füldugót minden használat után langyos, szappanos vízzel tisztítsuk. Megnövelhetjük élettartamát az Alpine Ear Spray alkalmazásával, mely alaposan mégis kíméletesen tisztítja a füleket. Különösen ajánlott túlzott fülzsírtermelődés esetén.

adatok

Alpine Worksafe füldugó 1 pár adatok

Márka
Alpine
Termékforma
füldugó
Nem
Unisex
Gyártó
Alpine Hearing Protection
Engedélyszám
CE 0336
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Alpine Worksafe füldugó 1 pár Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták