Dr. Wolz Thromboflow kapszula 20 db
Étrend-kiegészítő

Dr. Wolz Thromboflow kapszula 20 db

Ár: 8 839 Ft
(Egységár: 442 Ft/db)
Hamarosan elérhető
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Házhoz: 1-3 munkanap, 1 190 - 1 890 Ft
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Automatába: 1-3 munkanap, 850-950 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Csomagpontba: 1 munkanap, 1 090 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 17 500 Ft-tól
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Étrend-kiegészítő készítmény mely segít a normál vérlemezke aggregáció fenntartásában, ami hozzájárul az egészséges vérkeringéshez. Az anyag közvetlenül a természetből származik, nagyon könnyen emészthető, és nem befolyásolja a sérülések gyógyulásához szükséges véralvadást. A készítmény a paradicsomból származó szekunder növényi anyagokban lévő több mint 30 vegyület speciális komplexét tartalmazza, amelyet szabadalmaztatott, kíméletes eljárás keretében nyernek ki. Természetes készítmény, amely közvetlenül a vér összecsomósodásának okára hat.
Részletek
Hány éves kortól?
Felnőtt
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
részletek
Alkalmazás
Összetevők
adatok
részletek

Dr. Wolz Thromboflow kapszula 20 db részletek

Az Európai Élelmiszerhatóság (EFSA) egy új és szigorúan tudományos értékelési folyamatban igazolta ennek a hatóanyag-komplexnek az exkluzív, egészségre gyakorolt hatásmechanizmusát. A hatás már 1,5 órán belül megkezdődik, és 18 órán át tart-semmilyen más természetes termék nem rendelkezik ilyen összehasonlítható, azonnali és tartós, az egészséges vérkeringésre gyakorolt hatással.

A vérhígító gyógyszerekkel ellentétben a Dr. Wolz Thromboflow kapszulának nincs ismert mellékhatása. Nem helyettesíti az orvos által felírt vérhígító gyógyszert, azonban a kapszula az eltérő hatásmechanizmus miatt kiegészítő védelmet nyújt. Csökkenti a trombociták tapadását, és ezáltal csökkenti az összecsapódásra (aggregációra) való hajlamukat, és ily módon elősegíti az egészséges véráramlást. A trombociták normál működésének megtartásához, az egészséges vérkeringés érdekében, vérellátási zavarok megnövekedett veszélye esetén, megnövekedett koleszterinszint esetén, visszér-problémákban szenvedőknek, dohányzóknak, cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, repülővel utazóknak. Mitől alakulhat ki a trombózis?

A vér fontos feladata, hogy sérülés esetén lezárja a sebet. Ezt a feladatot a véralvadás segítségével végzi. Ennek során konkrétan az alábbiak játszódnak le: a vér legkisebb sejtjei, a vérlemezkék (trombocitáknak is nevezik őket) aktívvá válnak. Ez azt jelenti, hogy kis "csápokat" növesztenek, hogy megkapaszkodjanak az ér sérült falában, valamint a többi vérlemezkében. Az eredmény: a vér megalvad, és így lezárja a sebet. Előfordulhat azonban, hogy a vérlemezkék akkor is aktiválódnak, ha nem áll fenn sérülés. Például akkor, ha a vérlemezkék az érben koleszterin-lerakódásba ütköznek. Az emberek bizonyos csoportjai esetén is nagyobb annak a veszélye, hogy a vérlemezkék ok nélkül aktiválódnak.

Ez például dohányosok vagy túlsúlyosak esetén fordul elő. A kialakult "csápok" miatt a vérlemezkék "ragadósakká" válnak, azaz könnyen hozzátapadnak más vérlemezkékhez vagy az ér falához. A népnyelv ebben az esetben "sűrű vérről" beszél. A vérlemezkéknek ez a túlzott reakciója csomókat képez, és így trombózis kialakulásához vezethet.

Hogyan segíti elő a Thromboflow a vér egészséges áramlását? Megakadályozza a vérlemezkék aktiválódását, és plasztikusan tartja őket, így könnyebben tudnak keringeni az erekben. Ezáltal jelentősen csökken annak a veszélye, hogy a vérlemezkék csomókká álljanak össze. A készítmény azonban ott nem avatkozik be, ahol a vér alvadására szükség van, vagyis a sérüléseknél.

Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Dr. Wolz Thromboflow kapszula 20 db

Naponta 1 kapszula egy pohár vízzel vagy más folyadékkal elfogyasztva.
Összetevők

Összetevők: Dr. Wolz Thromboflow kapszula 20 db

Paradicsom-kivonat* (paradicsom, maltodextrin, elválasztószer: cellulóz), cellulóz kapszulahéj.*standardizált paradicsom-kivonat, WSTC II= vízben oldódó paradicsomkoncentrátum
adatok

Dr. Wolz Thromboflow kapszula 20 db adatok

Márka
Dr. Wolz
Termékforma
kapszula
Nem
Unisex
Gyártó
Master-Pharma Kft.
Engedélyszám
OÉTI 15217/2014
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára NEM elszámolható

Dr. Wolz Thromboflow kapszula 20 db Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták