Vitaminok

Megérkezett az ősz, ideje felkészülni! (X)

2022.09.13 10:34
Megérkezett az ősz, ideje felkészülni! (X)

Az ősz egyet jelent a tanévkezdéssel, a szürettel, a lombhullással – és sajnos a szaporodó betegszabadságokkal is, hiszen sokan – gyerekek és felnőttek is – ilyenkor kerülnek újra nagyobb közösségekbe. Hogy egészségesen élvezhessük ezt az igazán szép évszakot, tegyünk meg mindent immunrendszerünk támogatásáért!

Egészségtudatosan ősszel is

 

Szerencsére az idei ősznek már sokkal felkészültebben vághatunk neki, hiszen a mögöttünk álló nehéz időszak sok dologra megtanított minket. Például arra, hogy milyen sokat tehetünk mi magunk is azért, hogy lehetőség szerint elkerüljük a betegségeket; sokkal egészségtudatosabbakká váltunk. Felértékelődött a prevenció, és talán most látszik igazán, hogy mennyire örökérvényű id. dr. Béres József híres mondása:

„Csak azt tudnám minél többekkel megértetni: sokkal könnyebb az egészségünket megvédeni, mint betegségből felépülni.”

 

Vértezzük fel magunkat!

 

Szervezetünk akkor működik optimálisan, ha minden támogatást megadunk neki, vagyis egészségesen táplálkozunk, megfelelő mennyiségű vizet fogyasztunk, eleget tartózkodunk a friss levegőn, rendszeresen sportolunk, az alvásidőnket nem csaljuk el, és ha szükséges, az immunrendszer működését támogató készítményt szedünk. A fizikai mellett pedig a mentális egészségünket sem hanyagolhatjuk el, hiszen a stressz és a szorongás is gyengíthetik immunrendszerünk működését.

 

A biztos pont, amire mindig számíthatunk

 

Még ha tökéletesen tisztában vagyunk is azzal, mire van szüksége a szervezetünknek, akkor is nehézkes megadni neki mindent. Ilyenkor érdemes segítségül hívni például az immunrendszer működését támogató készítményeket. Id. dr. Béres József csaknem két évtizeden keresztül dolgozott azért, hogy bizonyos nyomelemek és a betegségek közötti kapcsolatot felfedje. Azt kereste, milyen összetevők képesek támogatni az immunrendszer megfelelő működését és az anyagcsere-folyamatokat. Végül arra a következtetésre jutott, hogy egy olyan készítmény lehet ebben eredményes, amely a szükséges nyomelemek egyensúlyát biztosítja, így megelőzve a hiánybetegség kialakulását. Úttörő volt az a gondolata, hogy ezeket a komponenseket együttesen, a megfelelő mennyiségben kell alkalmazni ahhoz, hogy hatásosak legyenek. A fél évszázada töretlen népszerűségnek örvendő találmányának további nagy előnye, hogy életkorhoz és testtömeghez is könnyen igazítható, akár kisgyermekkortól alkalmazható. Alkalmazása javasolt nyomelempótlásra, a szervezet ellenállóképességének támogatására.

Cseppnyi odafigyeléssel segíthetjük az immunrendszerünk megfelelő működését, amivel nemcsak saját magunk egészségét, hanem a közösségünkét is óvhatjuk.

 

Termékkategória-jelölés: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Forgalmazó: Béres Gyógyszergyár Zrt. - 1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.

Szponzorált tartalom / reklám.