Expect LH Ovulációs tesztkészlet 4 db

Expect LH Ovulációs tesztkészlet 4 db

Azonnal szállítható
1 307 Ft
(Egységár: 327 Ft/db)
  • Futárszolgálattal házhozszállítás Házhoz szállítás: 1 munkanap, 720 Ft
  • Foxpost csomagautomatába szállítás FoxPost automata: 2-5 munkanap, 720 Ft
  • Pick Pack Pontra szállítás Pick Pack Pont: 2-3 munkanap, 720 Ft
  • Ingyenes szállítás már 12 500 Ft-tól!

Gyors és megbízható vizsgálat otthona kényelmében, amelyet percek alatt el tud végezni. Az LH hormonok szintjének naponkénti nyomon követésével meghatározhatja, mikorra valószínűsíthető a petesejt petefészekből való kilölődése, tehát az ovulációs időszak, amikor a legnagyobb az esély a fogantatásra

Részletek
részletek
Alkalmazás
adatok
részletek

Expect LH Ovulációs tesztkészlet 4 db részletek

Ovulációnak az érett petesejt kilökődését nevezzük a petefészekben levő tüszőből. Az ovuláció megtörténte körüli néhány nap biztosítja a legnagyobb esélyt a sikeres megtermékenyüléshez/fogantatáshoz. A petesejt kiválását, az ovulácóit az úgynevezett luteinizáló hormon (LH), szintjének hirtelen, hullámszerű emelkedése okozza. Ezért "LH hullámnak" nevezik ezt az időszakot, amely megelőzi az ovulációt. A sikeres megtermékenyülésnek az "LH hullámot" követő 36 órán belül a legnagyobb az esélye. (Lásd külső csomagolás ábrája.) Kérjük vegye figyelembe, hogy az LH hullám csak valószínűsíti az ovuláció megtörténtét, de nem garantált, hogy az ovuláció ténylegesen megtörténik. Az expect" LH otthoni ovulációs tesztkészlet annak a meghatározására szolgál, hogy az LH emelkedés nyomon követésével mikorra valószínűsíthető a petesejt kiválása, tehát hogy melyik az ovulációs idöszak, amikor a legnagyobb az esély.a fogantatásra.

Tovább
Alkalmazás

A teszt elvégzése során a készletben levő tesztcsík nyilakkal jelzett alsó részét 5 percre az összegyűjtött vizeletmintába márt juk. 5 perc elteltével a vizsgálat befejeződött, és a tesztcsík ellenőrző valamint tesztrészén megjelenő vonalak erősségének összehasonlításával lehet megállapítani az LH jelenlét erősségét a vizeletben.

adatok

Expect LH Ovulációs tesztkészlet 4 db adatok

Márka
Expect
Termékforma
ovulációs teszt
Nem
Nőknek
Forgalmazó
SZILASSY Kft. - 2083 Solymár, Móricz Zsigmond u. 22.
Engedélyszám
OTIHU/CA01/0722/06
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Rólunk mondták