Kedvezményes ajánlatok
Márka
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Kézfertőtlenítő, szappan

 

Kézfertőtlenítő- és szappankínálatunkban óriási termékválasztékból szerezheti be az Önnek legmegfelelőbb szappant, folyékony szappant, fertőtlenítő szappant. Amikor nincs lehetőség szappanos kézmosásra, ajánlott kézfertőtlenítő géleket, kézfertőtlenítő sprayket, alkoholos törlőkendőket, bőrfertőtlenítőket használni, melyek bármikor kéznél lehetnek az autóban, a táskában, otthon és a munkahelyen, tömegközlekedés után, vásárlás után vagy éppen étkezés előtt. Tovább olvasom

Pumpás kézfertőtlenítő

A pumpás kézfertőtlenítők között megkülönböztetünk pumpás fertőtlenítő folyékony szappanokat és pumpás kézfertőtlenítő folyadékokat, géleket. Míg az előbbihez víz szükséges használatkor, az utóbbi, vagyis a pumpás kézfertőtlenítő gél egyszerűen adagolható, mindössze összedörzsölést igényel, vízvételezési lehetőség híján is alkalmazható.

A pumpás kézfertőtlenítők a pumpás kiszerelés miatt könnyen és higiénikusan adagolhatóak, egy nyomásra éppen egy szükséges adag kerül a kézbe. A kínálatunkból beszerezhető minőségi pumpás kézfertőtlenítők a baktériumok, vírusok és gombák közel 100 %-át elpusztítják.


Kézfertőtlenítő gél

A kézfertőtlenítő gélek akár táskába, autóba, utazáshoz is alkalmas kisebb, 50 ml-es kiszerelésben, vagy nagyobb méretben, 300-500 ml-es kiszerelésben is megvásárolhatóak.

A nagyobb méretűek kézfertőtlenítő adagoló flakonban vannak, melyek egy fix felületen elhelyezhetőek, és könnyedén, pumpás kivitelezéssel adagolhatóak.

A kisebb kézfertőtlenítőket fejre állítva kell kissé megnyomni, és a fertőtlenítő gélt így a tenyérbe juttatni!

A kézfertőtlenítő gélek kiváló alternatívát jelentenek a kezek higiénikussá tételéhez, amikor nincs a közelben víz és szappan. A legjobb kézfertőtlenítő gélek kombinált hatásúak a vírusok, gombák és baktériumok ellen. A kezek bedörzsölése után gyorsan elpárolognak, nem hagynak ragadós, kellemetlen érzést.


Alkoholos kézfertőtlenítő

Az alkoholos kézfertőtlenítők alkoholtartalommal érik el a vírusellenes hatást. Ehhez viszont fontos, hogy a készítmény legalább 70%-os alkoholtartalommal rendelkezzen!

Az alkoholos kézfertőtlenítők általában gél formában vagy alkoholos kézfertőtlenítő folyadék formájában beszerezhetőek, így egy pumpás kézfertőtlenítő is újratölthető egy nagyobb, több literes utántöltőből.

 

Kézfertőtlenítő spray

A kézfertőtlenítő sprayk, bőrfertőtlenítő sprayk általában komolyabbnak mondható fertőtlenítőszerek, melyek már injekció, punkció, vérvétel előtt is alkalmasak a bőrfelület fertőtlenítésére, de használhatóak higiéniás kézfertőtlenítőként is, töményen, hígítatlan formában.

Egyes kézfertőtlenítő sprayk már sebészi bemosakodáshoz is alkalmasak a szigorú alkalmazási előírások betartása mellett!

A legjobb kézfertőtlenítők, a legjobb bőrfertőtlenítők széles spektrumúak, baktericid, fungicid, tuberkolocid, virucid inaktiváló hatással bírnak.


Kézfertőtlenítő folyadék

A kézfertőtlenítő folyadékok széles körben elterjedtek, nemcsak otthon, de munkahelyeken, iskolában, közösségekben, intézményekben is. Ezeket hígítás nélkül kell alkalmazni és megfelelő mennyiséget a kézbe juttatva megadott ideig, öblítés nélkül a kézbe dörzsölve használni!

Baktériumok, gombák ellen, adenovírusok, norovírusok, burkos vírusok ellen is hatékonyak lehetnek készítménytől függően!


Bőrfertőtlenítő oldat

A bőrfertőtlenítő oldatok széles spektrumú bőrfertőtlenítő szerek, melyek a bőr fertőtlenítésére használatosak.

1-2 perc alatt hatnak és a legtöbb kórokozót képesek elpusztítani. Ezeket gyakran alkalmazzák a mindennapokban például sebek, sebek környékének lefertőtlenítésére.

 

Folyékony szappan

A mai rohanó életmód mellett a hagyományos szappanok mellett elterjedtek a folyékony szappanok, melyek egy pumpálással a kézmosáshoz szükséges mennyiségben a kezekre juttathatóak és vízzel azonnal használhatóak.

A pumpás folyékony szappanok mellett népszerűek a folyékony szappan utántöltők is, melyek gazdaságosabbak, és környezetbarát módon a kiürült pumpás flakon újratölthető velük.

 

Antibakteriális szappan

Az antibakteriális szappanok hagyományos pipereszappan formájában vagy antibakteriális folyékony szappanként is beszerezhetőek. Bármelyiket is választjuk, a helyes kézmosás szabályait be kell tartani ahhoz, hogy az antibakteriális szappan valóban kifejthesse a kórokozók elleni védelmét!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján pontos leírást találni a helyes kézmosás menetéről.

Fontos, hogy a kézmosás legalább 20-30 másodpercig tartson és mindenhol alaposan bedörzsölje kezét szappannal, folyékony szappannal vagy antibakteriális szappannal.

 

Fertőtlenítő kendő

Vannak, akik otthonuktól távol a kézfertőtlenítő gélek, kézfertőtlenítő sprayk helyett a fertőtlenítő kendőket részesítik előnyben. Ezek nemcsak a kórokozókat semlegesítik, de a szennyeződésektől, lerakódásoktól is meg tudják tisztítani a kezeket, a bőrt egy alapos áttörlés, átdörzsölés esetén.

Az antibakteriális folyadékkal átitatott fertőtlenítő nedves törlőkendők segítségével a higiénia bármikor, bárhol fenntartható, víz és szappan nélkül is.


Antibakteriális kéztörlőkendő

Az antibakteriális kéztörlőkendők nem azonosak az antibakteriális felülettisztító kendőkkel! Az antibakteriális törlőkendők (kézfertőtlenítő) kimondottan a bőrhöz vannak kifejlesztve, és amellett, hogy megfelelően tisztítják a szennyezett bőrfelületet, képesek a kórokozókat semlegesíteni, miközben védik is a bőrt a kiszáradástól és irritációtól.

A kézfertőtlenítő kendők könnyen adagolható és visszazárható csomagolásban kerülnek forgalomba, így bárhol tarthatunk 1-1 csomaggal kéznél belőlük, akár az autóban, akár a táskánkban.

Ezek az antibakteriális fertőtlenítők szükség esetén felületáttörlésre is használhatóak, ha ez van kéznél, például autó kormány, pénztárca vagy kíméletesebb fertőtlenítést kívánó anyagok esetében.


Alkoholos törlőkendő


Az alkoholos törlőkendők is kézfertőtlenítő kendők lényegében, ezek alkoholtartalommal semlegesítik a kórokozókat a bőrön, a kézen. Otthon és a munkahelyen is alkalmazhatóak, a legtöbb termék bőrvédő hatóanyagokat is tartalmaz.

Az alkoholos fertőtlenítő lapkák kis felületek fertőtlenítésére alkalmasak, pl. tűszúrás előtt. Alkoholos fertőtlenítő folyadékkal vannak átitatva, és kis méretük miatt gazdaságosak, könnyen adagolhatóak.

Tovább