Kedvezményes ajánlatok
Márka
Korosztály
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Légfrissítő, levegőtisztító

Kínálatunkban a légfrissítők, levegőtisztítók között olyan hatékony és könnyen, gyorsan alkalmazható termékeket talál, melyekkel pillanatokon belül felfrissítheti a helyiség levegőjét, sőt akár levegő fertőtlenítő spray vagy levegő szagtalanító spray is beszerezhető igénytől függően.  A légfertőtlenítők az év bármely szakában használhatóak, de az őszi-téli időszakban, a vírusok, közösségi betegségek főszezonjában kimondottan ajánlottak! Tovább olvasom

Légfrissítők

A légfrissítő spray szinte minden háztartásban megtalálható, általában a mellékhelyiségben vagy a nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének illatosítására szolgál. A hagyományos légfrissítők bár megfelelően illatosítanak, ezáltal a lakás szagtalanítása során hasznuk vehető, kemikáliákat tartalmaznak, amelyek belégzése nem ajánlott. Ezek általában aeroszol légfrissítők vagy pumpás légfrissítők, melyeket kifújva másodperceken belül kellemes illat árad szét a helyiségben, azonnal orvosolva a kellemetlen, megrekedt szagokat.


Légfrissítő spray

A légfrissítők, szagtalanító légfrissítők különböző illataromákat vagy illóolajokat tartalmazhatnak. Aki törekszik a természetes légfrissítésre, a légtisztító termékek használatánál is előnyben részesítheti a természetes, organikus növényi illóolajokat, kivonatokat tartalmazó levegőfrissítőket.

Vannak helyzetek, amikor a szellőztetés nem megoldható, télen, rossz időben, vagy egyszerűen nincs ablaka, ajtaja az adott helyiségnek. Ilyenkor a légfrissítő sprayk mindig kéznél vannak és gyorsan, könnyen friss illattal töltik fel a szoba levegőjét.

Az illóolajos levegőtisztítók, az illóolajos levegőfertőtlenítők az illóolajok évezredek óta ismert erejét hívják segítségül az illatosításhoz, miközben számos más jótékony hatás is elérhető a használatukkal. Például egy eukaliptusz illóolajos légfrissítő spray a légzésünkre is pozitív hatást gyakorol, különösképpen felsőlégúti betegségek idején. Egy teafaolajos légfrissítő spray pedig a szagsemlegesítő hatáson túl légfertőtlenítő hatást is kifejt, hiszen pusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat.


Levegőtisztítók

A levegőben számos vírus, baktérium, gomba, pollen száll láthatatlanul. Manapság egyre inkább elterjedtek a levegőtisztító berendezések, melyek átszűrik a helyiség levegőjét és a fertőzések kockázatát is csökkentik.


Levegő fertőtlenítő spray

A levegő fertőtlenítő sprayk vagy valamilyen speciális oldatot tartalmaznak, és szétpermetezve fertőtlenítik a szoba levegőjét, vagy természetes eredetű illóolajat tartalmaznak, melyek fertőtlenítő hatással bírnak.

Javasoltak füstös vagy nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére is akár egész évben, de a megfázásos, őszi-téli időszakban különösen előnyösek lehetnek.

Patikánk kínálatában különböző illóolaj tartalmú levegő fertőtlenítő spray készítmények találhatóak, akár a kedvelt illat vagy az adott illóolaj előnyös hatása alapján is kiválasztható a kedvenc légtisztító spray. A készítmények nemcsak levegőbe permetezhetőek, de akár ruhára, szekrénybe is.

A borsmenta, cédrusfa, citrus, eukaliptusz – anti mikrobiális, hatékony vírus-és baktérium ölő tulajdonságokkal bírnak, a fahéj, szegfűszeg kiváló szagsemlegesítő légfrissítők, és kellemes, barátságos légkört teremtenek.

 

Légtisztító készülékek

 

A légtisztító készülékek pollenszűrővel, vírusok, baktériumok elleni szűrővel felszereltek, így a fertőzések elleni küzdelem mellett az allergiások számára is kimondottan ajánlott a használatuk

Némelyik berendezésbe levegő fertőtlenítő illóolaj is cseppenthető, így működés közben plusz, természetes eredetű illattal és extra jótékony hatással is teljessé teszik a légtisztító gép használatát.

Dohányosok körében is népszerű a légtisztító készülék vagy különböző zárt terekben, nehezen szellőztethető helyeken, közösségi terekben.

A levegőtisztító por ellen is igen hatékony, hiszen a HEPA filter segít a levegőben szálló por és pollen és egyéb részecskék kiszűrésében.


Levegőszagtalanító

A levegő szagtalanítók, szagtalanító sprayk lehetnek fertőtlenítő légfrissítők, melyek friss és higiénikus levegőt biztosítanak, de lehetnek „csak” illatosított légfrissítők, melyek elsősorban a szagok elfedésére alkalmasak.


Légfrissítő és levegőtisztító készítmények használata mellett is elsődleges a természetes levegőztetés, szellőztetés biztosítása. A megfelelő levegőminőség rendszeres légcserével biztosítható. A lakóterek, munkahelyek, egyéb, sokak által látogatott helyek levegőjének minősége az emberi szervezetre is hatással van.

Tovább