Kedvezményes ajánlatok
Márka
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem
Terhesség, szoptatás

Rovarriasztó, rovarírtó

 

A rovarriasztók, rovarirtók a lakásban és a szabadban tartózkodásnál is jó szolgálatot tesznek a szúnyogok ellen, ágyi poloska ellen vagy éppen a kullancsok ellen. Népszerűek manapság az ultrahangos rovarriasztók is, az ultrahangos kullancsriasztók vagy ultrahangos szúnyogriasztók is, de sokan a jól bevált rovarriasztó spraykre, rovarriasztó illóolajokra vagy rovarriasztó karkötőkre teszik le voksukat. Tovább olvasom

A rovarirtók nemcsak a nem kívánt rovarokat képesek távol tartani akár órákon keresztül, de megelőzhető velük a csípés, és a fertőzött rovarok által terjesztett betegségek is elkerülhetőek.


Rovarriasztó lakásba

A legjobb rovarriasztó lakásba az, ami nem tartalmaz vegyszereket, és nem lélegezzük be a rovarriasztó permetét. Az ultrahangos rovarriasztók, az ultrahangos szúnyogriasztók lakásban, zárt térben is biztonsággal használhatóak, de ugyanez igaz a rovarriasztó illóolajokra is.

Az erősebb rovarirtó szerek, rovarriasztók lakásban, zárt térben csak elővigyázatosság mellett alkalmazhatóak, mert mérgezőek lehetnek.

A rovarirtók, légyirtók, hangyairtók, csótányirtók erős vegyi anyagokat tartalmaznak, ezért ezeket kifújásnál semmiképp nem szabad belélegezni, és a flakon használata után alaposan kezet kell mosni!

Az is fontos, hogy a rovarirtók flakonja ne érintkezhessen élelmiszerrel és a gyermekek elől is alaposan legyenek elzárva a rovarölő vegyszerek!

 

Ultrahangos rovarriasztó

Az ultrahangos rovarriasztók általában pók, hangya, csótány, szúnyog elriasztására is alkalmasak a házon belül. Ezek vegyszermentesen, szagmentesen segítik a rovarok távoltartását, megadott hatótávon belül. Az ultrahangos rovarriasztók ultrahangimpulzusokat bocsájtanak ki, melyeket az emberek nem képesek érzékelni, viszont a rovarokat zavarják, így azok távol maradnak.

A gyermekek ruhájára rögzíthető ultrahangos kullancsriasztók például biztonságosan, vegyszermentesen, illatanyagmentesen tartják távol a kullancsokat a gyermektől, általában 6 hónapig az aktiválást követően.

A szabadban töltött idő így biztonságos és nem kell kullancsriasztó sprayt, szúnyogriasztó krémet használni, az ultrahangos rovarriasztók impulzusai távol tartják a rovarokat. Ultrahangos kullancsriasztó felnőtteknek is beszerezhető a rovarriasztó termékeink közül.

 

Rovarriasztó illóolaj

Sokak választása esik a rovarirtók közül a rovarriasztó illóolajokra. Ennek oka, hogy természetes módon segítenek a rovarok távoltartásában, belégzésük, bőrrekerülésük pedig nem káros.

Az 5 legismertebb rovarriasztó illóolaj:

  • teafa
  • borsmenta
  • citromfű
  • levendula
  • eukaliptusz

Nemcsak rovarriasztó illóolajok, de rovarriasztó illóolajkeverékek is léteznek, melyek távol tartják például a szúnyogokat csupán természetes hatóanyagok segítségével.


Rovarírtó szerek

A különböző kullancsriasztó sprayk, szúnyogriasztó sprayk, kullancsriasztó permetek, szúnyogriasztó permetek, ultrahangos kullancsriasztók, rovarirtók mind-mind a rovarok távoltartását szolgálják. Fontos, hogy szükség esetén használjunk rovarirtószereket, hiszen a rovarcsípések a kellemetlenség, pirosság, viszketés és fájdalom mellett fertőzéseket is terjeszthetnek.

A rovarirtó szerek között a különböző rovarirtó permetek, rovarirtó sprayk akár a csótányokat, hangyákat, ízeltlábúakat is képesek távoltartani a gyártói utasításnak megfelelő alkalmazás esetén.

 

Ágyi poloska ellen

Az ágyi poloska kiirtása nem egyszerű, hatékony poloska elleni szerekre van szükség és gondos irtásra! Az ágyi poloska elleni permetszerek nemcsak rovarölő hatásúak, de ágyi poloska riasztó hatással is bírnak, ami távol tartja az ízeltlábúakat a kezelt felülettől.

Ágyi poloska irtás során fontos tudni, hogy az egyik leghatékonyabb védekezés a 60 fokon vagy ettől magasabb hőmérsékleten végzett mosás. Az ágyneműk, paplanok, párnák moshatóak, de az ágy, a textilek, matracok, a fafelületek esetén ez nem kivitelezhető. Az ágyi poloska kiirtása ezért hatékony rovarirtó permeteket is igényel, hogy ezeket a felületeket is kezelni lehessen ágyi poloska ellen!

 

Poloskairtás

Sok cég szakosodik professzionális poloskairtásra. Mielőtt a segítségüket veszi igénybe, érdemes az ágyi poloska ellen mindent megtenni, amit csak lehet házilag.

Az ágyneműk magas hőfokon történő mosása és az összes többi felület ágyi poloska elleni permettel történő bepermetezése is megoldás lehet, mint poloskairtás.

Az ágyi poloska csípéséről a viszkető, égő csípésnyomok árulkodnak, melyek a nem kívánatos rovarok jelenlétét valószínűsítik. Az ágyi poloska irtás nem egyszerű és hosszadalmas feladat. Ha nem szeretne bajlódni vele, forduljon szakemberhez poloskairtás céljából!

A poloskairtó permetek, poloskairtó aeroszolok elpusztítják a rejtőzködő rovarokat, hatékonyak lehetnek mászó és vérszívó rovarok ellen. Ezeket sosem szabad belélegezni, bőrre kerülve pedig azonnal le kell mosni!

Tovább