Kedvezményes ajánlatok
Márka
Korosztály
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Tisztítószer, felülettisztító

 

A jó minőségű tisztítószerek, felülettisztítók a mindennapi higiénia szerves részét képezik. Otthon vagy a munkahelyen sem elegendő a személyes higiénia, a használati tárgyakat, a mindennapi eszközöket, a konyhai, fürdőszobai felületeket, az asztalokat, kilincseket, és sok más egyéb felületet ajánlott napi szinten tisztítani, fertőtleníteni! Kínálatunkban az általános tisztítószereken túl antibakteriális felülettisztítókat, bio tisztítószereket, környezetbarát tisztítószereket is megtalál, minden felületre, minden igényre. Tovább olvasom

Háztartási tisztítószerek

Háztartási tisztítószerek a lakás, ház minden helyiségében szükségesek, sőt akár az autóban, a ház körül is alkalmazhatóak. Az otthonunk tisztán tartása nemcsak az egészségünk megőrzése miatt fontos, de a mentális állapotra, lelkiállapotra is pozitívan hat a tiszta, rendezett otthon.

A tisztítószerek használata idején mindig ajánlott háztartási gumikesztyű vagy eldobható gumikesztyű viselése, kivéve, ha bio tisztítószereket, környezetbarát tisztítószereket használunk, ezek ugyanis kevésbé irritálnak.

A háztartási tisztítószerek sokféle különböző tisztítószert jelenthetnek, hiszen léteznek fürdőszobai tisztítószerek, konyhai tisztítószerek, vízkő elleni tisztítószerek, bútorápolók, üvegtisztítók, WC-tisztítók, különböző baktériumölő tisztítószerek, antibakteriális felülettisztítók.

Ezek nemcsak a javasolt alkalmazási területben különböznek, de a megjelenési formájukban is. Ennek megfelelően a háztartási tisztítószerek között akár törlőkendők, antibakteriális törlőkendők, felülettisztító sprayk, pumpás felületfertőtlenítők, felülettisztító habok is elérhetőek, ki melyiket preferálja.

 

Környezetbarát tisztítószer

Egyre népszerűbbek a háztartásokban a környezetbarát tisztítószerek, bio tisztítószerek, melyek ökológiai lábnyoma jóval kisebb, mint az erős vegyszereké.

Sokan allergia, ekcéma ellen választják a környezetbarát és bőrbarát tisztítószereket, melyekkel sem érintkezni nem veszélyes, sem az esetleges belélegzéstől nem kell különösebben tartani.

A bio tisztítószerek olyan természetes alapanyagokat, összetevőket tartalmaznak, mint például az ecet, szódabikarbóna, citrom, grapefruit, narancs kivonat. A tisztítószerek általában aktív mosóhatású alapanyagokból, vagyis felületaktív anyagokból állnak, melyek a mosás vagy mosogatás, tisztítás során a vízben szuszpenziót képeznek a zsírral, és a többi, vízben nem oldható anyaggal, így lényegében könnyen eltávolíthatóak öblítéssel.

A környezetbarát tisztítószerek, a bőrbarát tisztítószerek nem tartalmaznak kőolaj alapú felületaktív anyagokat.

Ezeket megújuló növényi alapanyagokkal helyettesítik. Sok gyártó különös gondot fordít a pálmaolaj használatának mellőzésére, ezért előnyben részesíti az olívaolaj, repceolaj, lenmagolaj használatát a termékekben.

 

Felülettisztító

Felülettisztító választásnál mindig figyeljen, hogy az adott tisztítószert milyen felületre ajánlja a gyártó! Nem ugyanaz a termék felel meg egy fafelülethez vagy például üvegtisztításhoz.

A kínálatunkból beszerezhető felülettisztítók hatékonyan tisztítják a kívánt felületet, akár konyhapult, asztal, WC-ülőke vagy padló, csempe vagy bőrülőgarnitúra a tisztítandó felület.

A hipoallergén felülettisztítók bármely mosható felületen használhatóak, és a bőrünket sem irritálják. Szükség esetén a kisgyermekek által használt játékokat, tárgyakat is hipoallergén felülettisztítóval ajánlott tisztán tartani és alaposan leöblíteni, szárazra törölni utána!

A törlőkendők, konyhai törlőkendők vagy bútorápoló kendők igen praktikusak, hiszen egyrészt át vannak itatva a felülettisztító anyaggal, másrészt használat után nem kell kimosni, kidobhatóak és bárhol, bármikor kéznél vannak!

 

Antibakteriális felülettisztító 

Az antibakteriális felülettisztítók a háztartási tisztítószerek között szinte minden háztartásban megtalálhatóak.

Legtöbben antibakteriális felületfertőtlenítőkkel törlik át a baktériumoktól, kórokozóktól hemzsegő WC-ülőkét, az ajtókilincseket, de akár a konyhapultot, a kukát és környékét, a hűtő belsejét vagy a több személy által, gyakran használt tárgyakat, felületeket.

Egy minőségi felületfertőtlenítőszer elpusztítja a vírusok, gombák és baktériumok közel 100 százalékát.

Figyeljen rá, ha alkoholt tartalmaz a felületfertőtlenítő, bizonyos tárgyakon kerülendő lehet a használatuk, amik nem alkoholállók.

Az antibakteriális felülettisztító kendők visszazárható csomagolásban azonnal használatra készek. Nem kell tisztítószert fújni a felületre és plusz törlőkendőre sincs szükség. Kiválóak egy kisebb felület gyors és azonnali fertőtlenítésére.

A legtöbb antibakteriális felülettisztító spray formájában elérhető, vagy pumpás felülettisztító flakonban, melyek könnyű és célzott adagolást tesznek lehetővé.

Tovább