Akciós termékek
Márka
Tulajdonság
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Vízszűrő kancsó, vízszűrő betét

A vízszűrő kancsók a mindennapi egészség szolgálatában állnak. Vízszűrő kancsók használatával a szervezet hozzájuthat a tisztább és finomabb ivóvízhez, ami ráadásul megtartja a test számára fontos ásványi anyagokat. Vízszűrő kancsókhoz vízszűrő betéteket is forgalmazunk, melyeket havonta ajánlott cserélni, illetve vízszűrő kulacsot is rendelhet, mely a napközbeni, otthontól távol töltött időben is biztosítja az Ön számára a tisztább, szűrt ivóvizet. Tovább olvasom

Vízszűrő otthonra

 

Az egyik legelterjedtebb és legolcsóbb víztisztítási eljárás otthonra vagy a munkahelyre a vízszűrő kancsók használata. Megfizethetőek, nem foglalnak nagy helyet és mobilisak, nincs helyhez kötve a használatuk, vízhálózatra sem kell csatlakoztatni.

Egy vízszűrő otthonra kiváló alternatíva, ha magának és családjának tisztább és ízletes, de ásványi anyagokat megőrző ivóvizet szeretne „előállítani”, és csupán néhány zsugor ásványvíz árából beszerezhető.

Aki vízszűrőt vásárol otthonra, munkahelyre, irodába vagy a műhelybe, nem kell többé ásványvizet megvegyen, miközben az aktívszén mikroszálas technológiának köszönhetően finom vizet fogyaszthat, csökkentett klórtartalommal és a kemény víz helyett egészségesebb, lágy vizet ihat.


Mit szűr ki a vízszűrő kancsó?

 

Érdemes pontosan tájékozódni, mit szűr ki a vízszűrő kancsó! A csapvízben lehetnek egészségtelen, nemkívánatos anyagok.

Egy jó minőségű vízszűrő kancsó a vízszűrő betétnek köszönhetően csökkenti a klór mennyiségét és a klór egyéb melléktermékeit, nehézfémeket, rovarirtó, növényvédő szereket, lágyítja a vizet, ami pedig az emésztőrendszernek is előnyös.

A legjobb vízszűrő betétek magnéziummal is dúsítják a szűrt vizet, melynek köszönhetően vízfogyasztással magnéziumot is tudunk pótolni szervezetünk számára. A vízszűrő kancsó betét a vízből az ízélményt rontó illatanyagokat és ízeket is kiszűri.

A vízszűrő kancsó betétek általában ioncserélő gyantát is tartalmaznak, amivel csökken a víz keménysége.

Ez nemcsak az emberi szervezetnek előnyös, de ha ilyen vizet használunk a háztartási gépjeinkben, kevesebb vízkőlerakódással kell számolni, így a vasaló, kávéfőző, teafőző, párásító is hosszabb ideig szolgálhatja igényeinket.

 


Vízszűrő kulacs

 

A vízszűrő kulacsok lehetővé teszik, hogy napközben is bárhol, bármikor tisztább, szűrt és finom ivóvizet fogyaszthassunk!

 

A palack könnyen feltölthető, és egész nap velünk lehet. Gyümölcsöt vagy jégkockát is dobhatunk bele, így iskolában, munkában, sportnál is jó szolgálatot tesz egy minőségi vízszűrő kulacs.

 

A vízszűrő kulacs betétjét havonta, vagy 120 liter víz fogyasztása után ajánlott cserélni.

Óriási előnye a víztisztító kulacsnak, a vízszűrő palacknak, hogy a víz feltöltésekor azonnal megtörténik a víz tisztítása. Nem kell várni és napközben is többször teleengedhető csapvízzel!

 

Vízszűrő betét

 

A vízszűrő betétek baktérium-növekedésgátlókat is tartalmaznak, melyek által a vízben nem szaporodnak el a kórokozók. Általában havonta vagy 150 liter víz megszűrése után kell vízszűrő kancsó betétet cserélni, ezt fontos betartani!

A vízszűrő betétek aktívszenes mikroszálas technológiája javítja a víz ízét és csökkenti a vízben lévő klór mennyiségét; a kalciumot, magnéziumot viszont megtartja.

A legjobb vízszűrő kancsók innovatív vízszűrést tesznek lehetővé otthon, nagyszerű ízélmény, optimális vízminőség társul hozzá, ráadásul a környezetvédelemért is sokat tesz, aki ilyet használ, nem gyűlik az otthonában a sok ásványvizes PET palack.

A vízszűrő kancsó veszélye abban rejlik, ha a kancsót nem tisztítjuk rendszeresen és alaposan, illetve a szűrőbetétet nem cseréljük a gyártói utasítás szerinti rendszerességgel. Ez esetben a baktériumok elszaporodhatnak, bár a legjobb vízszűrő kancsók betétjei éppen ezért mikrobiológiai védelmet is biztosítanak.

A vízszűrő kancsó hátránya az lehet, hogy hosszútávon drágább, mint egy hálózatra köthető víztisztító berendezés, ugyanakkor ne felejtsük el, hogy mobilis, és könnyű kezelni, tisztán tartani!

Tovább