Kedvezményes ajánlatok
Márka
C-vitamin tartalom
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Ízesítés
Termékforma
Kiszerelés mérete
Érzékenység
Nem
Terhesség, szoptatás

Lázcsillapító

Saridon tabletta 20 db

Kiszállítjuk Budapestre és
környékre:
2 439 Ft
Egységár: 122 Ft/db
 
Ön a Kalmia Gyógyszertár felületére lépett. Ebben a kategóriában olyan készítmények találhatóak, melyeket a Kalmia Gyógyszertár Kft. szolgál ki Önnek, a gyógyszertár szakdolgozói szállítják házhoz Budapestre, valamint Üllő, Vecsés, Gyál és Dunaharaszti területére (Medicina Expressz szállítási mód). Ha csak olyan terméket választ, ami az Online Patika kategórián kívül található, akkor azt a Pharmazone WS Kft. teljesíti futárszolgálatok bevonásával. Ha gyógyszertári készítményeket és egyéb készítményeket is vásárol, akkor azt a gyógyszertár szolgálja ki, a gyógyszertár szakdolgozói szállítják házhoz Önnek Budapestre, valamint Üllő, Vecsés, Gyál és Dunaharaszti területére.
Legális gyógyszertár

Bár a láz általában könnyen kezelhető lázcsillapítókkal, akár súlyos alapbetegség, például akut fertőzés jele is lehet, amely azonnali kivizsgálást igényel.

Mi okozza a lázat?

A lázak többségét mikrobiális fertőzések okozzák, beleértve a bakteriális, vírusos, gombás és élesztőgombás fertőzéseket, de lehet erőteljes aktivitás vagy bizonyos farmakológiai szerekre adott válaszreakció eredménye is (más néven gyógyszeres láz).

A láz kimutatása

A betegeknek azt kell tanácsoljuk, hogy a pontos hőmérés érdekében használjanak megbízható lázmérőt és tartsák be a gyártó által ajánlott eljárásokat. 

A láz kezelése

A láz kezelésének mindkét célja a kellemetlen érzés enyhítése és a testhőmérséklet normális szintre csökkentése, de fontos a láz kiváltó okának azonosítása és kezelése is. A láz kezelése magában foglalja a különböző vény nélkül kapható lázcsillapítók alkalmazását.

A rendelkezésre álló szabadforgalmú lázcsillapítók hatóanyagai közé tartozik a paracetamol és a nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek közül az aszpirin, az ibuprofen, valamint a naproxen. A paracetamol és az ibuprofén a  legszélesebb körben használt lázcsillapító.

Az ibuprofent azonban csak 6 hónapos vagy annál idősebb betegek lázcsillapítására engedélyezték.

Ezek a termékek egy hatóanyagú, vagy kombinált készítményekként, elnyújtott hatóanyag-leadású változatokban kaphatók és számos formában, többek között tabletták, kapszulák, gélkapszulák, folyékony gélek, bélsavval bevont, folyadékok, szuszpenziók és rágótabletták formájában állnak rendelkezésre felnőtt és gyermek betegek számára.

Tovább