Reparex őszülésgátló tonik nőknek 125 ml

Reparex őszülésgátló tonik nőknek 125 ml

Azonnal szállítható
Ár: 8 997 Ft
(Egységár: 72 Ft/ml)
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Posta csomagautomatába szállítás Automata 1-3 nap 990-1.090 Ft
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Posta házhoz szállítás Házhoz 1-3 nap 1.550-2.150 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Posta csomagpontos szállítás Csomagpont 1-5 nap 1.090-1.690 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 17.500 Ft-tól
Ha a reparexet rendszeresen használjuk, nem jelennek meg az ősz hajszálak a hajgyökereknél.
Tovább
Részletek
Hány éves kortól?
Felnőtt
részletek
Alkalmazás
Összetevők
Hatásmechanizmus
adatok
részletek

Reparex őszülésgátló tonik nőknek 125 ml részletek

A termék használata nem zárja ki a hajfestékek, henna alkalmazását, és fordítva, a hajfesték, henna alkalmazása nem zárja ki a reparex termék használatát. Ha a reparex készítmény használatát leállítjuk, nem jelenik meg az ősz szakasz a hajszálak gyökerénél, hanem a hajszál teljes hosszában kezd halványodni és folyamatosan őszülni. Ez a folyamat három-hat hónapot vesz igénybe.

Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Reparex őszülésgátló tonik nőknek 125 ml

A száradást felgyorsíthatjuk közepesen meleg fokozatú hajszárító segítségével (tíz perccel a felvitel után leghamarabb). A hajszárítás előnye az is, hogy a meleg levegő gyorsítja a Reparex-ben lévő enzim működését, fokozza a hatását. Előfordulhat, hogy a Reparex használatának elején barnás-vöröses árnyalatot vagy a hajszín fakóvá válását tapasztaljuk, ez később megszűnik. Túladagolás is okozhatja. Nedves hajjal ne feküdjön le, mert a Reparex foltot hagy az ágyneműn. Használat után az arcra, nyakra lefolyt, lecsöppent folyadékot mossa le. Ha ott marad, akkor a bőr barnás árnyalatúra színeződhet átmenetileg, mely 1-2 nap alatt le fog kopni. Ajánlatos gumikesztyűt viselni a hajszesz használatakor, hogy elkerüljük a köröm alatti elszíneződést. Törölje le a lecsöppent Reparex-et a mosdóról, csempéről is használat után, hogy elkerülje az esetleges elszíneződést. Klórtartalmú vegyszert használjon e célra. Hajfestés lehetséges a Reparex használata mellett, azonban a Reparex termék maradványait alaposan ki mosni a hajból (legalább 2 hajmosás) és csak ez után alkalmazza a hajfestéket. Ha a haj nemrégen festve volt, várjon legalább 10 napot, amíg az agresszív anyagok, amelyek a hajfestékből a hajra kerültek elveszítik reagáló képességüket. Bármilyen egyéb termék alkalmazásánál (hajszesz), várni kell pár órát a két szer alkalmazása között, hogy mindkettő maximálisan kifejthesse hatását. Sötétebb hajárnyalatúaknál, régóta ősz hajnál a termék lassabban fejtheti ki hatását, legyünk türelmesek. Amennyiben vöröses árnyalat jelenik meg haján, azt a túladagolás okozza, ne ijedjen meg, pár napig csökkentse a mennyiséget, vagy hagyja ki a kezelést, az elszíneződés magától eltűnik!

Összetevők

Összetevők: Reparex őszülésgátló tonik nőknek 125 mlVíz, Laurilan, Glicerin, Ezüst acetátum, Biotin, Pantotén sav, Ricinus olaj, Rozmaring kivonat, Tengeri só, Alfa reduktáz, Parfum.

Hatásmechanizmus

Hatásmechanizmus: Reparex őszülésgátló tonik nőknek 125 ml

A reparex egy olyan színtelen hajápoló oldat az ősz hajra, amely egyszerűen és feltűnés nélkül, lépésenként, mindössze 2-6 hét alatt visszaadja a természetes, fiatalos hajszínt.

adatok

Reparex őszülésgátló tonik nőknek 125 ml adatok

Márka
Reparex
Termékforma
tonik
Nem
Nőknek
Gyártó
Boos
Forgalmazó
Gyógyhír Patika - 1086 Budapest, Teleki László tér 5.
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára NEM elszámolható

Reparex őszülésgátló tonik nőknek 125 ml Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták