Kedvezményes ajánlatok
Márka
Termékcsalád
C-vitamin tartalom
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Arcmaszk

 

A különböző hatóanyagokkal dúsított arcmaszkok a bőrápolás fontos részét képezik. Lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy otthoni környezetben bármikor, amikor belefér az időbe vagy akár éjjel alkalmazva feltöltsék a bőrt tápanyagokkal, hidratálják azt. Az arcmaszkokból, arcpakolásokból sokféle létezik, van amelyik hidratáló, nedvességpótló, míg más ránctalanító hatású, de elérhetőek az éjszakai maszkok, a lehúzható maszkok és a népszerű fátyolmaszkok is. Tovább olvasom

Arcmaszk

Az arcmaszkok régebben a kozmetikákban, elit szalonokban voltak elérhetőek, de ma már egy részük otthoni felhasználásra készül.

Nagyszerű termékek, hiszen gyorsan kifejtik hatásukat, ami ráadásul szembetűnő és látványos, ha minőségi terméket választ.

Az arcmaszkok lehetővé teszik a hidratált, életerős, szebb bőrkép elérését már egy kezelés után. Persze nagyon fontos, hogy a bőrtípushoz, az életkorhoz, bőrproblémához megfelelő arcpakolást használjon!

Hidratáló arcmaszk

A hidratáló maszkok gazdagabbak, mint egy sima hidratálókrém, nagyobb dózisban tartalmaznak vízmegkötő összetevőket és hatásuk tovább tarthat. A hidratáló maszkok alkalmazási ideje termékenként változó, némelyik 15-20 perc alatt, míg más maszkok egy éjszaka leforgása alatt fejtik ki hatásukat. 

Egy hatékony hidratáló maszk használata után a bőr sokkal ragyogóbb, a maszk összetevői megakadályozzák a kiszáradást, újjáépítik a bőr hidrolipid rétegét.

Lehúzható arcmaszk

Egy tisztító hatású lehúzható arcmaszk megszabadíthatja a bőrt a szennyeződésektől, apró elhalt hámsejtektől, a káros környezeti hatásokat igyekszik ellensúlyozni.

 A lehúzható arcmaszkokat teljes száradásig kell fent hagyni a bőrön, aztán lehúzással eltávolítani. Többféle összetevőjű létezik ezekből is, mindenki megtalálja a bőre számára ideális típust. 

Fátyolmaszk

Ázsiából indult hódító útjára az úgynevezett sheet mask vagyis fátyolmaszk. Csak kivesszük a kis csomagolásból, ráillesztjük a letisztított arcbőrre, megigazítjuk és várunk. Nem folyik le, nem csorog le, mégis ellátja funkcióját. 

Nagyjából 20 perc-félóra közötti időtartam alatt kifejti hatását, a bőr üdébb, kipihentebb utána. Levétel után a bőrön maradt hatóanyagokat ajánlott bemasszírozni, hogy semmi ne vesszen kárba!

Éjszakai maszk

Az éjszakai maszkok egyértelmű előnye, hogy éjjel nem sürget az idő, az éjszakai maszknak bőven van ideje kifejteni jótékony hatását. Egész éjjel táplálja a bőrt, az utolsó cseppig felszívódhatnak az értékes hatóanyagok, ébredés után pedig pihentebb, hidratáltabb arcbőrt látunk a tükörben. 

Éjszakai maszkból is sokféle létezik, egyes termékek inkább a feszülő, viszkető bőrre javallottak - ilyen az éjszakai arcmaszk száraz bőrre -, míg a zselés arcmaszkok elsősorban a kombinált vagy zsíros bőrtípusúaknak ajánlott állagúak. 

A legnagyobb, gyógyszertári forgalomban megtalálható gyártók színezék és illatanyag mentes termékei bővelkednek a minőségi összetevőkben, legyen szó az értékes termálvízről, a vízmegkötő hialuronról vagy az egyéb jótékony antioxidánsokról. 

Az arcmaszkok otthoni használatuk miatt rendkívül praktikusak, és rövid idő alatt ellátják a bőrt tápanyagokkal, simább, üdébb, élettelibb, kipihentebb bőrkép marad utánuk.

Tovább