Akciós termékek
Márka
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem
Terhesség, szoptatás

Nedves törlőkendőA nedves törlőkendők, vagy baba törlőkendők előre megnedvesített szövetdarabok, amelyeket elsősorban csecsemők és manapság már felnőttek tisztítására használnak. A nedves törlőkendők különösen az újdonsült szülők körében egyre népszerűbbek, hiszen ezekkel a legegyszerűbb tisztán tartani a babát otthon és útközben. Tovább olvasom

A nedves törlőkendők általában nem szőtt szövetekből vagy 100%-ban biológiailag lebomló bambusz szövetből készülnek. A törlőkendők tökéletesen illeszkednek rohanó életünkhöz, mivel sok időt és kellemetlenséget takarítanak meg. A nedves törlőkendőket a csecsemőkön kívül egyre gyakrabban használják különféle célokra, például a felnőttek higiéniájának fenntartására, a felületek fertőtlenítésére, a kezek fertőtlenítésére, sminkeltávolításra és így tovább.

Mire figyeljünk a nedves törlőkendő kiválasztásakor?

  • Növényi alapú anyagból készült
  • Vízbázisú - ideális esetben 99%-ban
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • 100%-ban biológiailag lebomló
  • Alkohol- és parabénmentes
  • Biztonságos újszülöttek számára
  • PETA tanúsítvánnyal rendelkező kegyetlenség mentes
  • A Safe Cosmetics Australia által tanúsított Toxin Free & Allergen Free (toxinmentes és allergénmentes)
  • Biztonságos a Safe Cosmetics Australia által
  • Keresse az olyan összetevőket, mint az Aloe Vera, a körömvirág, az allantoin és az E-vitamin.

Mire használjuk a baba törlőkendőt?

Íme a baba törlőkendő számos felhasználási módja, amelyek túlmutatnak a babaápoláson.

A baba pelenkázása: Használhat babatörlőkendőt a baba pelenkázása közben. Ez olyan, mintha minden pelenkacserénél vattát és vizet használna, csak gyorsabb és hatékonyabb.

A baba arcának megtörlése: Nem kell többé átmennie a szalvéta benedvesítésének és tisztításának fájdalmán. A babatörlőkendő elvégzi a munkát.

Kézmosás: Elég nehéz rávenni a kisgyerekeket, hogy a fürdőszobába menjenek kezet mosni. A babakendők használata a legjobb alternatíva. A babatörlőkendők egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen hordozhatóak és kéznél lehetnek az utazások során is.

A baba cumijának tisztítása: A baba egészsége és higiéniája szempontjából nagyon fontos, hogy tiszta és fertőtlenített cumit használjon. A baba törlőkendő a legegyszerűbb módja ennek biztosítására.

Tisztítsa meg a baba műanyag játékait: Használja a babatörlőkendőt a baba játékainak tisztítására is. Segítenek eltávolítani a szennyeződéseket, a port és a baktériumokat, így nem kell aggódnia, hogy a baba megfertőződik.

Biztonságos a nedves törlőkendők használata?

A közhiedelemmel ellentétben, miszerint a nedves törlőkendők károsak a bőrre, különösen a baba érzékeny bőrére, ezek használata hihetetlenül biztonságos és kényelmes. Az engedélyezett nedves törlőkendők gyengéden tisztítják a bőrt, és biztosítják az ismételt tisztítás során szükséges táplálást és nedvességet.

Sok anya a nedves törlőkendő helyett inkább nedves mosdókendőt használ a baba bőrére. Nem veszik észre, hogy a víz néha negatívan hat a bőrre, és nem biztosítja a baba bőrének szükséges nedvességet. A nedves kendő ismételt használata túl nagy súrlódást is okozhat az érzékeny bőrükön, és fertőzéseket okozhat.

Sok nedves törlőkendő hipoallergén szövetből készül, így hatékonyan megakadályozza, hogy a bőrön kiütések vagy fertőzések alakuljanak ki, amelyek a nedves kendő használatával jelentkezhetnek. Olyan törlőkendőket kell választani, amelyek 100%-ban mentesek alkoholtól, parabéntől, vagy bármilyen potenciálisan irritáló tartósítószertől, amely károsíthatja a bőrt.

A felnőtt törlőkendők egyre népszerűbbek az orvosok és a mentőszemélyzet, valamint a nagyközönség körében is. Ezek tökéletesek az ágyhoz kötöttek higiéniájának fenntartására, műtét utáni használatra vagy általában a bőr felfrissítésére. A pelenkát használó felnőttek számára az orvosok erősen javasolják, hogy a pelenka területét alaposan tisztítsák meg nedves törlőkendővel a pelenkázás előtt. Másrészt a nedves törlőkendőket egyre gyakrabban használják az emberek az izzadtság letörlésére és a bőr felfrissítésére is.

A babatörlőkendők antibakteriálisak?

A babatörlőkendők használhatók fürdetéshez vagy pelenkacseréhez, de nem antibakteriálisak. Az antibakteriális törlőkendőkben használt tisztító vegyszerek durvák, növelik a kiütések és az irritáció, valamint a bakteriális és gombás fertőzések kockázatát.

Fertőtlenítő nedves törlőkendő

A nedves törlőkendőket enyhe fertőtlenítőszerrel, például izopropil-alkohollal látják el és tisztításra használják. A bőrön biztonságosan használhatóak, de általános szabályként a nedves törlőkendők jobban alkalmasak a szennyeződések, vagy folyadékok feltörlésére.

Tovább