Akciós termékek
Márka
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Nedves törlőkendő

A nedves törlőkendők, vagy baba törlőkendők előre megnedvesített szövetdarabok, amelyeket elsősorban csecsemők és manapság már felnőttek tisztítására használnak. A nedves törlőkendők különösen az újdonsült szülők körében egyre népszerűbbek, hiszen ezekkel a legegyszerűbb tisztán tartani a babát otthon és útközben.

A nedves törlőkendők általában nem szőtt szövetekből vagy 100%-ban biológiailag lebomló bambusz szövetből készülnek. A törlőkendők tökéletesen illeszkednek rohanó életünkhöz, mivel sok időt és kellemetlenséget takarítanak meg. A nedves törlőkendőket a csecsemőkön kívül egyre gyakrabban használják különféle célokra, például a felnőttek higiéniájának fenntartására, a felületek fertőtlenítésére, a kezek fertőtlenítésére, sminkeltávolításra és így tovább.

Mire figyeljünk a nedves törlőkendő kiválasztásakor?

  • Növényi alapú anyagból készült
  • Vízbázisú - ideális esetben 99%-ban
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • 100%-ban biológiailag lebomló
  • Alkohol- és parabénmentes
  • Biztonságos újszülöttek számára
  • PETA tanúsítvánnyal rendelkező kegyetlenség mentes
  • A Safe Cosmetics Australia által tanúsított Toxin Free & Allergen Free (toxinmentes és allergénmentes)
  • Biztonságos a Safe Cosmetics Australia által
  • Keresse az olyan összetevőket, mint az Aloe Vera, a körömvirág, az allantoin és az E-vitamin.

Mire használjuk a baba törlőkendőt?

Íme a baba törlőkendő számos felhasználási módja, amelyek túlmutatnak a babaápoláson.

A baba pelenkázása: Használhat babatörlőkendőt a baba pelenkázása közben. Ez olyan, mintha minden pelenkacserénél vattát és vizet használna, csak gyorsabb és hatékonyabb.

A baba arcának megtörlése: Nem kell többé átmennie a szalvéta benedvesítésének és tisztításának fájdalmán. A babatörlőkendő elvégzi a munkát.

Kézmosás: Elég nehéz rávenni a kisgyerekeket, hogy a fürdőszobába menjenek kezet mosni. A babakendők használata a legjobb alternatíva. A babatörlőkendők egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen hordozhatóak és kéznél lehetnek az utazások során is.

A baba cumijának tisztítása: A baba egészsége és higiéniája szempontjából nagyon fontos, hogy tiszta és fertőtlenített cumit használjon. A baba törlőkendő a legegyszerűbb módja ennek biztosítására.

Tisztítsa meg a baba műanyag játékait: Használja a babatörlőkendőt a baba játékainak tisztítására is. Segítenek eltávolítani a szennyeződéseket, a port és a baktériumokat, így nem kell aggódnia, hogy a baba megfertőződik.

Biztonságos a nedves törlőkendők használata?

A közhiedelemmel ellentétben, miszerint a nedves törlőkendők károsak a bőrre, különösen a baba érzékeny bőrére, ezek használata hihetetlenül biztonságos és kényelmes. Az engedélyezett nedves törlőkendők gyengéden tisztítják a bőrt, és biztosítják az ismételt tisztítás során szükséges táplálást és nedvességet.

Sok anya a nedves törlőkendő helyett inkább nedves mosdókendőt használ a baba bőrére. Nem veszik észre, hogy a víz néha negatívan hat a bőrre, és nem biztosítja a baba bőrének szükséges nedvességet. A nedves kendő ismételt használata túl nagy súrlódást is okozhat az érzékeny bőrükön, és fertőzéseket okozhat.

Sok nedves törlőkendő hipoallergén szövetből készül, így hatékonyan megakadályozza, hogy a bőrön kiütések vagy fertőzések alakuljanak ki, amelyek a nedves kendő használatával jelentkezhetnek. Olyan törlőkendőket kell választani, amelyek 100%-ban mentesek alkoholtól, parabéntől, vagy bármilyen potenciálisan irritáló tartósítószertől, amely károsíthatja a bőrt.

A felnőtt törlőkendők egyre népszerűbbek az orvosok és a mentőszemélyzet, valamint a nagyközönség körében is. Ezek tökéletesek az ágyhoz kötöttek higiéniájának fenntartására, műtét utáni használatra vagy általában a bőr felfrissítésére. A pelenkát használó felnőttek számára az orvosok erősen javasolják, hogy a pelenka területét alaposan tisztítsák meg nedves törlőkendővel a pelenkázás előtt. Másrészt a nedves törlőkendőket egyre gyakrabban használják az emberek az izzadtság letörlésére és a bőr felfrissítésére is.

A babatörlőkendők antibakteriálisak?

A babatörlőkendők használhatók fürdetéshez vagy pelenkacseréhez, de nem antibakteriálisak. Az antibakteriális törlőkendőkben használt tisztító vegyszerek durvák, növelik a kiütések és az irritáció, valamint a bakteriális és gombás fertőzések kockázatát.

Fertőtlenítő nedves törlőkendő

A nedves törlőkendőket enyhe fertőtlenítőszerrel, például izopropil-alkohollal látják el és tisztításra használják. A bőrön biztonságosan használhatóak, de általános szabályként a nedves törlőkendők jobban alkalmasak a szennyeződések, vagy folyadékok feltörlésére.

Tovább