Master-Aid Illa vizeletsugaras terhességi teszt

Master-Aid Illa vizeletsugaras terhességi teszt

Azonnal szállítható
Ár: 2 042 Ft
(Egységár: 2 042 Ft/db)
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Posta csomagautomatába szállítás Automata 1-3 nap 850-1.090 Ft
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Posta házhoz szállítás Házhoz 1-3 nap 1.190-2.090 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Posta csomagpontos szállítás Csomagpont 1-5 nap 1.090-1.290 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 17.500 Ft-tól

Az ILLA TEST segítségével egy speciálisan otthoni ellenőrzésre kifejlesztett, vizeletből történő terhességi vizsgálat végezhető el. 

Tovább
Részletek
Hány éves kortól?
Felnőtt
részletek
Alkalmazás
adatok
részletek

Master-Aid Illa vizeletsugaras terhességi teszt részletek

 Egy anti α-hCG poliklonális antitest, valamint egy aranykolloiddal jelzett anti β-hCG monoklonális antitest kombinációjának köszönhetően egy bizonyos hormon (hCG) jelenlétét gyorsan és egyszerűen képes kimutatni. A hCG hormon a magzat a méhbe való beágyazódását követően választódik ki és megjelenik a vizeletben is. Rendkívüli érzékenységüknek köszönhetően (15 ml/Hcg) már a valószínűsíthető fogamzás 10. napjától számítva kimutatja a terhességet. Teljesen egyszerű, higiénikus, kényelmes és gyors kezelhetőség jellemzi. Az eredmény már 3 percen belül megbízhatóan leolvasható.

Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Master-Aid Illa vizeletsugaras terhességi teszt

Használata:

1. A legjobban reggel alkalmazható, az első vizeletet kell vizsgálni, mielőtt bármilyen folyadékot inna. Amennyiben napközben alkalmazza a tesztet, javasoljuk, hogy előtte 2 órán belül ne igyon, mert így elkerülhető a vizelet mesterséges felhígítása.
2. Vegyük ki a teszt csíkot a tartójából. A fólia tokban lévő szárító zsákocskának csak az a célja, hogy a teszt minőségét garantálja.
3. Ha a fólia tartót kinyitottuk, a vizsgálatot azonnal el kell végezni.
4. Vegyük le a védősapkát, ami a nedvszívó részt fedi.
5. Fogjuk meg a teszt csíkot a fogójánál, és tartsuk a végét a vizelet sugárba 10-15 másodpercig, amíg teljesen átnedvesedik.
6. Tegyük vissza a védősapkát a végére, és helyezzük egy száraz, vízszintes sima felületre. Az ellenőrző és kijelző ablakok felfelé nézzenek.
Öt perc múlva két mályva színű csík jelenik meg, egyik az ellenőrző ablakban, a másik az eredmény ablakban, s még a gyenge intenzitás is azt jelzi, hogy az eredmény pozitív tehát Ön nagy valószínűséggel terhes.
Ha a színes sáv csak az ellenőrző ablakban jelenik meg, ez azt jelzi, hogy az eredmény negatív. Ebben az esetben Ön valószínűleg nem terhes. Viszont előfordulhat hamis negatív eredmény terhes nő esetében is, különösen a terhesség kezdetén.
Megjegyzés: A teszt eredményét a használat után 10 percen belül le kell olvasni.
7. Ha az ellenőrző ablakban nem jelenik meg színes sáv, akkor a vizsgálat valamilyen ok miatt nem volt sikeres. Következtetést nem lehet levonni. Meg kell próbálni egy másik teszt-pálcát.
8. Ha a vizsgálat eredménye negatív, de a menstruáció a szokásos nap után 3 nappal nem kezdődik el, próbáljunk meg ismét egy próbacsíkot. Amennyiben ez a második teszt is negatív, és még mindig nem kezdődött el a menstruáció, fel kell keresnie az orvosát.
9. Hogy biztosak legyünk a terhesség megállapításában, javasoljuk, hogy az ILLA TESZT eredményét támasszuk alá orvosi véleményezéssel.

adatok

Master-Aid Illa vizeletsugaras terhességi teszt adatok

Márka
Master-Aid
Termékforma
terhességi teszt
Nem
Nőknek
Gyártó
Illa
Forgalmazó
Master- Pharma Kft. - 7634 Pécs, Vöröskő u. 30
Engedélyszám
CE 0197
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Master-Aid Illa vizeletsugaras terhességi teszt Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták