Orrszi-Porszi orrtisztító műanyag puha fejű

Orrszi-Porszi orrtisztító műanyag puha fejű

Azonnal szállítható
2 662 Ft
(Egységár: 2 662 Ft/db)
  • Futárszolgálattal házhozszállítás Házhoz szállítás: 1 munkanap, 720 Ft
  • Foxpost csomagautomatába szállítás FoxPost automata: 2-5 munkanap, 720 Ft
  • Pick Pack Pontra szállítás Pick Pack Pont: 2-3 munkanap, 720 Ft
  • Ingyenes szállítás már 12 500 Ft-tól!

Az Orrszi-Porszi a porszívóval használható orrszívó, aminek segítségével gyorsan és egyszerűen eltávolíthatjuk gyermekünk orrából a váladékot.

Részletek
részletek
Alkalmazás
adatok
részletek

Orrszi-Porszi orrtisztító műanyag puha fejű részletek

Az Orrszi-Porszi megkönnyíti a baba orrának kitisztítását betegség, vagy orrfolyós allergia esetén. A leghatékonyabb porszívós/orrszívós technológián alapszik, szerkezete ideális a csecsemők számára is. Továbbfejlesztett, puha fejével gyengéden tisztíthatjuk babánk orrnyílását

Állandó 2 bar szívónyomással távolítja el az orrváladékot, függetlenül a porszívón beállított szívás erősségétől. Hatékonyan, gyorsan távolítja el a váladékot az orrüregből. Csecsemők és felnőttek egyaránt használhatják.

Darabokra szedhető, így rendkívül egyszerűen tisztítható, sterilizálható.

Tovább
Alkalmazás

Az orrszívó harang alakú csatlakozóját illesszük a háztartási porszívó gégecsövébe. A porszívót kapcsoljuk be és állítsuk be a szükséges szívóerőt a porszívó vákuumszabályozójával. A szívófejet illesszük az orrnyíláshoz. A vákuum hatására megindul az orrváladék a gyűjtőtartályba. A szívás megszakításokkal többször megismételhető.

Az eszköz használata fokozott figyelmet igényel sebes orrnyílás,orrvérzési hajlam, krónikus vérzékenység esetén. Használatához felügyelet szükséges!

Az orrtisztító műanyag része ,illetve a hozzá csatlakozó szilikoncső hőálló. Minden használatba vétel előtt és után forrásban lévő vízben tisztíthatjuk ,vagy fertőtlenítőszeres oldatban tisztítsuk ki. Tisztításkor a gyűjtőtartályról csatlakzotassuk le a szívófejet, a tisztítás hatékonysága miatt a szívófej is szétszedhető (szívófejről húzzuk le a szívófej alsó cső részét). szárítás után összeillesztve tiszta helyen tároljuk.

adatok

Orrszi-Porszi orrtisztító műanyag puha fejű adatok

Márka
Orrszi Porszi
Termékforma
orrszívó
Nem
Unisex
Forgalmazó
Ceumed Kft. - 1138 Budapest, Grand Hotel IV. em. 6.Margitsziget
Engedélyszám
CPNP
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Rólunk mondták