Pregnasens terhességi teszt 2 db (duo)

Pregnasens terhességi teszt 2 db (duo)

Azonnal szállítható
Ár: 1 329 Ft
(Egységár: 665 Ft/db)
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Házhoz: 1-3 munkanap, 1 190 - 1 890 Ft
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Automatába: 1-3 munkanap, 850-950 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Csomagpontba: 1 munkanap, 1 090 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 15 000 Ft-tól
A pregnasens gyorsteszt a terhesség nagyon korai kimutatására szolgáló tesztcsík. A vizsgálat bármely napszakban egyszerűen és gyorsan elvégezhető, 10 percen belül megbízható választ ad.
Részletek
részletek
Alkalmazás
adatok
részletek

Pregnasens terhességi teszt 2 db (duo) részletek

Érzékenysége 25 IU/liter hCG. A megtermékenyített petesejt beágyazódását követően akár 3 nappal, a várt menstruáció előtt már 3-6 nappal pozitív jelet ad terhesség esetén.

A tesztcsík csak in vitro diagnosztikai (IVD) célra használható, önellenőrzésre alkalmas orvostechnikai eszköz.

A mérés elve: terhesség esetén a megtermékenyített petesejt beágyazódását követően egy choriogonadotropin nevű hormon kezd megjelenni a vérben és a vizeletben. A tesztcsík humán choriogonadotropin (hCG) kimutatására alkalmas vizeletben. A megtermékenyülés után 7-1 nappal, azaz a beágyazódást követően akár 3 nappal alkalmas terhesség korai kimutatására, az esedékes következő menstruáció kimaradása előtt 3-6 nappal. A mérés immunológiai vizsgálati eljáráson alapszik, a jelet hCG béta-alegységére specifikus, jelölt monoklonális ellenanyag biztosítja.

A teszt érzékenysége 25 IU/liter hCG. Az esedékes menstruáció kimaradása napján a hCG koncentrációja a 100 IU/litert is meghaladhatja a vizeletben.

Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Pregnasens terhességi teszt 2 db (duo)

A vizsgálat menete: A vizeletmintát töltsük egy tiszta edénybe. A lezárt tasakból kivett tesztcsíkot mártsuk a vizeletmintába a nyilakkal jelzett irányban, a nyilak hegyénél lévő vízszintes jelig, amely kb. 1,5 cm-re van a tesztcsík aljától. A tesztcsíkot leolvasásig tarthatjuk folyamatosan a vizeletmintában, vagy ha legalább 3-4 másodpercig a mintában tartottuk, kivehetjük, és vízszintes felületre fektetve olvassuk le az eredményt.

Leolvasás: A jelek általában 3 percen belül láthatóak, de az eredmény értékeléséig várjon legalább 1- 15 percet, hogy a háttér teljesen kitisztuljon! Száradás után a jelek a legtöbb esetben hosszú ideig, akár hónapokig stabilak maradnak.

Az eredmény értékelése: pozitív (terhes): Egyértelműen két piros csík látható, a teszt-csík (T) és a kontroll csík(C).

Negatív (nem terhes): Csak egy piros csík látható, a kontroll csík (C). A kontroll csík megjelenése arra utal, hogy a tesztcsík működőképes.

Érvénytelen: Nem látszik egy csík sem. Ebben az esetben a vizsgálat nem értékelhető, mert valamelyik reagens nem működőképes. Pozitív negatív érvénytelen.

adatok

Pregnasens terhességi teszt 2 db (duo) adatok

Márka
Pregnasens
Termékforma
terhességi teszt
Nem
Nőknek
Forgalmazó
Csillagszem Bt. - 1028 Budapest, Templom u. 32
Engedélyszám
OTIHU/CA01/3510/05
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Pregnasens terhességi teszt 2 db (duo) Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!

Rólunk mondták