Reparex őszülésgátló tonik férfiaknak 125 ml

Reparex őszülésgátló tonik férfiaknak 125 ml

Azonnal szállítható
Ár: 8 849 Ft
(Egységár: 71 Ft/ml)
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Posta csomagautomatába szállítás Automata 1-3 nap 850-1.090 Ft
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Posta házhoz szállítás Házhoz 1-3 nap 1.190-2.090 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Posta csomagpontos szállítás Csomagpont 1-5 nap 1.090-1.290 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 17.500 Ft-tól

A Reparex őszülés gátló férfiaknak egy olyan készítmény, mely egy természetes enzim segítségével átveszi a hajgyökér körüli sejtek feladatát, kivonja a melaninból az oxigént, melynek eredményeképpen az ősz hajszál ezáltal visszanyeri belülről eredeti, természetes színét.

Tovább
Részletek
Hány éves kortól?
Felnőtt
részletek
Alkalmazás
Összetevők
adatok
részletek

Reparex őszülésgátló tonik férfiaknak 125 ml részletek

A hajfestékkel ellentétben ez a szer belülről hat, nem kívülről. Folyamatos használatával és az előírt adagolással a haj folyamatosan nyeri vissza eredeti színét, nem úgy, mint a festékek alkalmazása során, hanem lassan és egyenletesen alakul át.
Természetesen nem mindörökre, mert a Reparex nem képes feltámasztani a sejteket, csak helyettesíti azokat. De folyamatos adagolással a helyettesítés tökéletessé válik.
A Reparex őszülés gátló hajtonik csak az eredeti természetes hajszínt képes visszaadni!
Ha a Reparex hajtonikot rendszeresen használjuk, nem jelennek meg az ősz hajszálak a hajgyökereknél. A termék használata nem zárja ki a hajfestékek, henna alkalmazását, és fordítva, a hajfesték, henna alkalmazása nem zárja ki a Reparex őszülés gátló használatát.
Ha a Reparex használatát leállítjuk, nem jelenik meg az ősz szakasz a hajszálak gyökerénél, hanem a hajszál teljes hosszában kezd halványodni és folyamatosan őszülni. Ez a folyamat három-hat hónapot vesz igénybe.

Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Reparex őszülésgátló tonik férfiaknak 125 ml

1. A REPAREX készítményt adagoljuk kis mennyiségben a fejbőrre, közvetlen a hajgyökerekhez (használjunk gumikesztyűt!), ahol ujjheggyel masszírozzuk a fejbőrbe, mint egy hajtonikot. Kerüljük az egyenlőtlen, koncentrált adagolást, mert vörös árnyalat jelenhet meg, ami azonban hajmosással eltávolítható, és a terméket lehet tovább használni. Ezért a készítmény használatával ne siessünk, legyünk türelmesek!
2. Ne használja a készítményt közvetlen lefekvés előtt! Nyomot hagyhat az ágyneműn. A készítményt használja legalább egy órával a lefekvés előtt, vagy szárítsa meg az ápolt haját hajszárítóval.
3. A készítmény hatása 1 – 3 hét után látható. Eredetileg mélyfekete hajú személyeknél, vagy olyan esetekben, amikor az őszülés régóta fennáll, vagy albínó esetében ez az idő hosszabb lehet. Kérjük a türelmüket. Megéri!
4. Adagoljuk a terméket eleinte minden nap egyszer, kb. 2-3 hétig, majd hetente egyszer (legjobb hajmosás után a nyirkos hajra alkalmazni, majd hajszárítóval megszárítani)
5. Egy flakon (125 ml) az első időszakban kitart 2-3 hétig, későbbiekben elegendő lesz 1-2 hónapra, természetesen az adagolástól és a haj sűrűségétől függően.
6. Javasoljuk, hogy a terméket tárolja sötét helyen, mivel az erős fény fotóreakciót okoz, ami csökkentheti a termék hatékonyságát. Csak külsőleg alkalmazható! A termék gyermekektől elzárva tartandó!

Összetevők

Összetevők: Reparex őszülésgátló tonik férfiaknak 125 mlVíz, Laurilan, Glicerin, Ezüst acetátum, Réz acetátum, Parfum, Alfa reduktáz.
adatok

Reparex őszülésgátló tonik férfiaknak 125 ml adatok

Márka
Reparex
Termékforma
tonik
Nem
Férfiaknak
Forgalmazó
Alternova Kft. - Tátra Shop 1136 Budapest, Pannónia u. 46/B.
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára NEM elszámolható

Reparex őszülésgátló tonik férfiaknak 125 ml Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták