Dr. Chen Spirulina kékalga kapszula 250 mg 60 db
részletek
Spirulina – a tenger ajándéka.
Azt már mindannyian tudjuk, hogy a természetes vitamin jobban felszívódik, sokkal hasznosabb, mint a mesterséges készítmények. Éppen ezért egyre inkább természetes alapanyagokból (növényekből, zöldségekből) gyártják a táplálék kiegészítőket. A spirulina több, mint 100 jótékony anyagot tartalmaz:
Esszenciális aminosavakat.
Esszenciális zsírsavakat (segíti a haj- és köröm növekedését, a csontrendszer épségének megőrzését).
Tejsav bacillusokat, melyek segítik a bélflóra helyreállítását.
Létfontosságú vitaminokat.
A spirulina tulajdonképpen alacsony cukor és zsírtartalommal rendelkező vitaminokban és ásványi anyagokban hihetetlenül gazdag, kalóriában szegény zöldség. Összetevőinek köszönhetően nélkülözhetetlen a hosszú élet és egészség megőrzésében.
Támogatja az immunrendszer egészséges működését. Fogyasztása kedvező magas vérnyomás és érelmeszesedés esetén, de az agyműködésre is serkentő hatású lehet. Segít az egészséges bélflóra kialakításában, így elősegítheti az egészséges bélműködést. A spirulina az emberi szervezet számára szükséges minden tápanyagot tartalmaz, ráadásul a megfelelő arányban és ami a legfontosabb, teljesen természetes formában.
Tizenkétszer több proteint tartalmaz, mint a marhahús, és ez a protein ráadásul előemésztett, így könnyebben feldolgozható az ember számára. A spirulina fontos táplálék azoknak, akik nincsenek megelégedve testsúlyukkal, akik fogyókúráznak, diétáznak, lábadoznak vagy magasabb fizikai, szellemi teljesítményt szeretnének elérni.
A spirulinát jótékony hatásúnak tartják, az elhízásra, a diabéteszre, az artritiszre, májproblémákra, asztmára, magas vérnyomásra, vérző fogínyre, gyulladásokra, ásványi anyag hiányok esetében és még sorolhatnánk.
Aminosav-, fehérje- és vitamin-tartalma révén hozzájárul mindennapi tápanyagszükségletünk pótlásához.
Rendszeres fogyasztása különösen a tengerrel nem rendelkező országokban, így Magyarországon rendkívül hasznos, hiszen hazánkban sajnos csak ritkán kerül tengeri eredetű étel az asztalokra.
Tovább