Dr. Kapiller kullancs-eltávolító kanál 3 db

Dr. Kapiller kullancs-eltávolító kanál 3 db

Azonnal szállítható
Ár: 1 465 Ft
(Egységár: 488 Ft/db)
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Posta csomagautomatába szállítás Automata 1-3 nap 990-1.090 Ft
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Posta házhoz szállítás Házhoz 1-3 nap 1.550-2.150 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Posta csomagpontos szállítás Csomagpont 1-5 nap 1.090-1.690 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 17.500 Ft-tól

Ezzel az egyszer használatos kullancskiszedő kanállal úgy tudjuk a vérrel megszívott kullancsot eltávolítani, hogy nem okozunk neki sérülést, így jó eséllyel elkerülhetjük az általa terjesztett kórokozók bejutását szervezetünkbe. A kanál nem a kullancs testét, hanem a mi bőrünket csippenti össze, ami a kullacsot arra készteti, hogy a kanálba meneküljön. 

Tovább
Alkalmazás
adatok
Alkalmazás

Alkalmazás: Dr. Kapiller kullancs-eltávolító kanál 3 db

A kullancs-eltávolító kanalat kivéve a csomagolásból, két végét összepattintva felkészítjük a kullancs eltávolítására. A kullancs környéki bőrt ráncba emeljük úgy, hogy a kullancs a ránc legmagasabb pontján legyen. A kullancsszúrás környékét körbetöröljük abszolút hatású fertőtlenítővel átitatott vattával vagy gézzel. A kullancseltávolító-kanál v alakú vágatát a kullancs alá csúsztatjuk addig, hogy a kullancs szúró szívó szájszerve a vágat öblébe kerüljön. A kullancs-eltávolító kanál nyelét megfogva, s ezzel a kanalat a bőrre nyomva tengelye körül nyolcszor-tízszer jobbra-balra forgatva megpödörjük, s ennek eredményeképpen a kullancs a kanál kávájába esik. Ezután a kanalat kullancsostól megsemmisítjük (elégetjük, vagy a csomagolásba visszahelyezzük és a szemétbe dobjuk). A kullancs szúrásának helyét minden esetben abszolút hatású fertőtlenítő szerrel ecseteljük be.

adatok

Dr. Kapiller kullancs-eltávolító kanál 3 db adatok

Márka
Dr. Kapiller
Termékforma
kullancskiszedő
Nem
Unisex
Engedélyszám
OTH 35201/2002
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Dr. Kapiller kullancs-eltávolító kanál 3 db Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták