Stérimar tengervizes orrspray 100 ml
Gyógyászati segédeszköz

Stérimar tengervizes orrspray 100 ml

Azonnal szállítható
Ár: 3 839 Ft
(Egységár: 38 Ft/ml)
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Házhoz: 1-3 munkanap, 1 190 - 1 890 Ft
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Automatába: 1-3 munkanap, 850-950 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Csomagpontba: 1 munkanap, 1 090 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 17 500 Ft-tól
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Tengervíz mindennapos orrtisztításra és fül-orr-gégészeti betegségek megelőzésére az orrnyálkahártya védőfunkciójának megerősítésével; gyermekek és felnőttek számára. Kíméletesen tisztítja és hidratálja az orrnyálkahártyát, javítja a légzést és megelőzi a náthát. A Stérimar orrspray orrműtétek után is használható.
Részletek
Tulajdonság
tengervizes
Hány éves kortól?
15 napos kortól
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
részletek
Alkalmazás
Összetevők
adatok
részletek

Stérimar tengervizes orrspray 100 ml részletek

Mikroporlasztású, steril, fiziológiás tengervizet tartalmazó, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. Csecsemőknek 15 napos életkortól, gyermekeknek és felnőtteknek az orrüregek kíméletes, enyhe tisztítására, nedvesítésére, por, pollenek és más szennyező anyagok orrüregből való eltávolítására.
Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Stérimar tengervizes orrspray 100 ml

Nagyobb gyermekek és felnőttek esetén: A bepermetezést mosdókagyló fölött célszerű végezni. Vezesse be finoman az adagolófej végét az orrlyuk elejébe. Nyomja meg kissé az adagolófejet. Hagyja kifolyni a felesleges folyadékot, majd fújjon orrot. Az orrspray adagolófejét használat után mossa le meleg folyóvízzel, majd hagyja megszáradni, tegye rá a védőkupakot, és így tárolja.

Csecsemők, kisgyermekek, mozgásukban korlátozott felnőttek esetén: Fektesse hátára a kezelendő gyermeket vagy felnőttet, fordítsa oldalra a fejét úgy, hogy a bepermetezett folyadék elfolyása biztosítva legyen. Helyezzen a feje alá egy zsebkendőt vagy tiszta ruhát, pelenkát, hogy az a felesleges nedvességet felfogja. Ezután helyezze az orrspray adagolófejét a felül lévő orrnyílásba, és óvatosan nyomja meg az adagoló fejet, ezután fordítsa a kezelendő személy fejét a másik oldalra és az előbbiekben ismertetettek szerint járjon el, ezután lehet orrot fújni vagy törölni.

Az orrspray adagolófejét mossa le meleg folyóvízzel, hagyja megszáradni, tegye rá a védőkupakot és így tárolja. Naponta 2-6 bepermetezés orrlyukanként.

Összetevők

Összetevők: Stérimar tengervizes orrspray 100 ml

A Stérimar orrspray fiziológiás tengervíz oldat, ami az emberi test sejtjeivel megegyező kontcentrációban tartalmaz sót. A szűrt, 100%-ban természetes és tartósítószermentes Stérimar tengervíz előnyeit az ásványi sók ismert tulajdonságai és a tengeri nyomelemek mint pl. cink, réz, mangán, vas, magnézium, szelén, stb. biztosítják.
adatok

Stérimar tengervizes orrspray 100 ml adatok

Márka
Stérimar
Termékforma
orrspray
Gyártó
Sofibel Laboratoires Fumouze
Forgalmazó
P & G Hungary Kkt. - 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38.
Engedélyszám
CE
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Stérimar tengervizes orrspray 100 ml Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták