Kedvezményes ajánlatok
Márka
Termékcsalád
Fényvédelem
C-vitamin tartalom
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Illat
Ízesítés
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Anti-aging

 

A modern kori szépségápolásban az Anti aging termékekre nemcsak igény van, de elképesztő innováció is zajlik a világ számos pontján az egyre hatékonyabb készítmények fejlesztése érdekében. Az öregedés életünk természetes velejárója, de nem mindenkinek a bőrén egyformán tapasztalhatóak az öregedés jelei. Egyrészt genetikai tényezők, másrészt bőrápolási szokások is felelősek a bőr kinézetéért. A célzott és hatékony Anti aging bőrápolásnak is köszönhető, hogy a bőr akár évekkel fiatalabbnak tűnik a minőségi ránctalanító készítmények, az öregedésgátló krémek használata mellett.

Anti aging

A fiatalság, a fiatalos megjelenés záloga az Anti aging, melyre napjainkban teljes iparágak épülnek. Míg régen a ráncok számából, mélységéből megtippelhető volt egy ember kora, ma már a hatásos Anti aging kezeléseknek, krémeknek köszönhetően a bőr öregedésének jelei nem feltétlenül mutatnak párhuzamot a korral.

Az öregedés elleni készítmények között egyébként nemcsak a bőrápolási, arcápolási termékek, de vitaminok, ásványi anyagok is fellelhetőek, akárcsak a kollagén vagy hialuron tartalmú étrendkiegészítők.

Anti aging jelentése

Az Anti aging jelentése: bőröregedés ellen. Azok a kozmetikumok, melyek ránctalanító, öregedésgátló, sejtmegújító hatással bírnak, késleltethetik a bőröregedési folyamatokat, hatékonyak lehetnek a ráncok kezelésében. 

Egy jó minőségű ránctalanító krém hosszútávon hozzájárulhat, hogy a bőr feszes, hidratált legyen. Természetesen az Anti aging kezelés fontos része az egészségtudatos táplálkozás, a rendszeres mozgás, a bőséges folyadékfogyasztás, az egészséges életmód követése.

Anti aging kezelés

A legprofibb Anti aging kezelések általában a kozmetikákban vagy bőrgyógyászok rendelőjében érhetőek el. Ilyenkor a hatóanyagokat a megfelelő lépések betartása mellett juttatják a bőrbe, sokszor speciális gépekkel.

Az otthoni ránctalanító arckezelésekhez megvásárolható termékek gyártói utasítása szerinti alkalmazása mellett is szemmel látható eredmények érhetők el a bőr állapotának javításában. Ezeket a napi rutinba ajánlott beépíteni, és az adott termékcsaládból nemcsak az arckrémet, de arclemosót, arcpermetet, feltöltő olajat, ránctalanító szérumot is rendszeresen alkalmazni.

Anti aging kozmetika

Az Anti aging kozmetikai eljárások sokfélék lehetnek, gyártónként eltérnek a hatóanyagok és a készítmények, illetve ezek alkalmazási módjai is. A kozmetikus szakember által preferált Anti aging termékek hatásosak lehetnek a:

  • bőr szerkezetének javításában

 

    • a foltok halványításában

  • a ráncok csökkentésében

 

    • a pórusok tisztításában és összehúzásában

  • a bőr hidratáltságának növelésében

 

  • a bőr vitaminokkal, tápanyagokkal történő feltöltésében

Ránctalanító krém

Számos nagyszerű ránctalanító krém elérhető a patikák polcain, ezek összetevőikben is eltérnek egymástól. Némely gyártó terméke a hialuron hidratáló erején alapul, míg más készítmények az A- vitamin, vagyis retinol Anti aging hatását aknázzák ki elsősorban.

 A niacinamide is egy forradalmian új hatóanyag a bőröregedés ellen, ez is egyre több kozmetikai készítményben megtalálható összetevő. A ránctalanító krémek akkor képesek a legjobb hatást kifejteni, ha a napi rutinba beépítjük a hozzájuk tartozó arctisztítót, hámlasztót, szérumokat, pakolásokat is, használatukkal a bőr egyre simább és feszesebb lehet. 

A bőr tisztítása, a hámlasztás, a szérumok felvitele után következik mindig a ránctalanító arckrém. Igyekezzen a bőrtípusának megfelelő Anti aging krémet, termékcsaládot választani, hiszen nem ugyanarra a készítményre van szüksége egy száraz bőrnek, mint egy zsíros bőrnek.

Tovább