Akciós termékek
Márka
Korosztály
Tulajdonság
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Mosószer, öblítő

Mindenki másfajta mosószert részesít előnyben, vannak, akik a folyékony mosószerekre, mások a mosógélekre, mosóporokra vagy a kapszulás mosószerekre esküsznek, de nemcsak az állaggal kapcsolatos elvárások jelenhetnek meg a mosószerek kapcsán. Szükség lehet fertőtlenítő mosószerre, hipoallergén mosószerre, fehérítő mosószerre vagy gyapjúmosószerre is, melyek összetevői jelentősen eltérhetnek egymástól. A mosószerek helyett egyre többen választják a környezetbarát és vegyszermentes mosótojást is. Tovább olvasom

A mosószerek, öblítők minden háztartás alapvető szükségletei, hiszen a ruhák tisztántartásának feladata a mindennapi élet része.

Folyékony mosószer

Örök kérdés, hogy folyékony mosószert használjunk vagy mosóport, esetleg kapszulát? Vannak, akik a rég bevált mosóporokat kedvelik, bár ezek hátránya lehet, hogy idő, mire vízzel érintkezve feloldódnak és kifejtik tisztító hatásukat. A folyékony mosószerek, mosógélek a mosóporral szemben gyorsan oldódnak, akár hideg vízben is képesek megfelelő hatékonysággal tisztítani.

A mosóporok akár 10-15 féle összetevőt, adalékot is tartalmazhatnak, a mosott ruhák pedig a bőrrel érintkezve mosóporallergiát, mosószerallergiát válthatnak ki. A mosószerallergia tünete lehet a testen bárhol jelentkező kiütés, bőrvörösség.

A mosópor allergia ellen a legjobb, ha hipoallergén mosószereket választunk, ilyenek például a babamosószerek, babaöblítők, melyek nem irritálják a bőrt. Ha még természetesebb megoldást keresünk, mint a hipoallergén mosószerek, érdemes megpróbálni a mosótojást, mosódiót is!

 

Hipoallergén mosószer

A hipoallergén mosógélek, baba folyékony mosószerek javarészt illat- és allergénmentes termékek. A legjobb, ha foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, pálmaolajmentes, vegán, természetes összetevőjű mosószert választunk.

Ezek színező- és illatanyagot sem tartalmaznak, sem más összetevőket, melyek mosószer allergiát okoznának, ezáltal viszketést, kiütést.

A kínálatunkból is beszerezhető hipoallergén mosószerek alacsony hőfokon is kiválóan tisztítanak, könnyen kiöblíthetőek, kíméletesek a textilekhez. Allergiásoknak, kismamáknak, babáknak, gyermekeseknek kimondottan ajánlott a hipoallergén mosószerek, sensitive mosószerek használata!

A hipoallergén mosógélek gyártói arra is figyelnek, hogy a természetes növényi összetevők a környezetet se szennyezzék, biológiailag teljesen lebomoljanak!

 

Öblítő

Az öblítő a ruha lágyítására, illatosítására, elektrosztatikus töltésének csökkentésére hivatott.

Ugyanakkor a túl sok adalékot, vegyszert, mesterséges színezéket és mesterséges illatokat tartalmazó öblítők öblítőallergiát is okozhatnak, ami a mosószerallergia tüneteihez hasonló.

Érdemes babaöblítőt kipróbálni, esetleg ecetes öblítést vagy néhány csepp illóolajat használni illatosításként az öblítés során!

 

Babaöblítő

Ha mindenképpen ragaszkodik az öblítő használatához, a babaöblítők, a hipoallergén öblítők azok, amelyek az öblítőktől elvárt funkciókat ellátják, mégsem irritálják az érzékeny bőrt.

A babák bőre, ami még 5-ször vékonyabb, mint a felnőtteké, extra gondoskodást igényel! Ráadásul a vegyi anyagok is könnyebben felszívódnak az esetükben, ezért sem mindegy, milyen öblítőt használunk.

Az öblítőkoncentrátumok gazdaságosak, mert nagyon kevés kell belőlük egy mosáshoz, ezért sokáig tartanak.

A babaöblítők nagy előnye, hogy akár bambuszpelenkához, mosható pelenkához is használhatóak, ahol a baba popsi a pelenkával érintkezve folyamatosan ki van téve az irritációnak. Babamosószer, babaöblítő használatával ezt ki lehet védeni.

Az egész család ruházatát lehet hipoallergén mosószerrel és öblítővel mosni, így elkerülhető az irritáció, pirosság, viszketés.

 

Mosótojás

Népszerűek manapság a mosótojások, mint alternatív mosószerek. Egyáltalán nem irritálja a bőrt, maradéktalanul kimosódik a textilből, semmilyen káros összetevőt nem tartalmaz.

Ekcéma ellen is javasolt a mosótojás használata, igazán bőrbarát megoldás a ruhák tisztántartásához.

A mosótojás tudományosan kifejlesztett, szabadalmaztatott tisztítógolyókat tartalmaz.  A sötét színű golyó segíti a szennyeződés eltávolítását, a fehér golyó pedig mosószóda alapú tisztítóanyagból áll. A kétfajta golyó együtt eredményes a textilek tisztításában.


Mosótojás utántöltő

Mosótojáshoz mosótojás utántöltő is beszerezhető, amik 50-70 mosásra elegendőek. Fehér és sötét mosógolyócska is van a mosótojás utántöltőben, a gyártó pedig javasolja az elhasználódott golyócskák lecserélését újra, hogy a magas fokú hatékonyság elérhető legyen!

A mosótojás kiváló fehér és színes ruhákhoz, érzékeny bőrűek számára, ráadásul környezetbarát és vegyszermentes!

Tovább