Mosogatószer

Sokféle mosogatószer létezik a kézi mosogatószerek között. Minden igényre megtalálni a megfelelő terméket. Van, amikor fontos, hogy fertőtlenítő mosogatószert használjunk, máskor a kezeink kímélésén van a hangsúly, ilyenkor hipoallergén mosogatószerek kellenek. Van, akinél a zsíroldó mosogatószerek a favoritok, míg kisgyermekeseknél a cumisüveg-mosók, baba mosogatószerek a legkeresettebbek.Tovább olvasom

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

A mindennapi mosogatás hatékonyan elvégezhető minőségi mosogatószerek használatával. A mosogatás is lehet tudatos és a legjobb mosogatószer kiválasztása is jól átgondolt és minden igényt kielégítő.


Baba mosogatószer

Az újszülöttel, kisgyermekekkel élő családok számára ideális választás a baba mosogatószer. Ezek a termékek gyengédek, hipoallergének, bőrsemleges PH értékű kézi mosogatószerek.

Hatékonyan tudják eltávolítani a szennyeződéseket, ételmaradványokat, miközben könnyen és teljes mértékben lemoshatóak a felületről.

Ez babák esetében kiemelten fontos, hiszen egészségügyi kockázatot rejt, ha mosogatószer marad a cumisüvegen, a baba cumiján, a kicsik által használt tányérokon, poharakon, evőeszközökön.

A baba mosogatószereket úgy fejlesztették, hogy allergiában szenvedők is bátran használhassák, nem tartalmaznak irritáló anyagokat, színezékmentesek, illatmentesek.

Bőrgyógyászatilag tesztelt termékek, melyek gyártótól függően akár B5 provitaminnal is dúsítottak, vagy szőlőmagolajjal a kéz bőrének hidratálásáért, táplálásáért mosogatás közben.

Kínálatunkban a hipoallergén mosogatószerek, baba mosogatószerek biológiailag jól lebomló formátumok, nemcsak allergénmentesek, de foszfátmentesek, klórmentesek, parabénmentes és vegán termékek.

A baba mosogatószerek használata nemcsak kisgyermekes háztartások számára ajánlott, bárkinek előnyösek, akik kerülik az erős vegyszereket és a környezetet is szeretnék kímélni.

A baba mosogatószerekkel akár a gyermekek által használt játékok is alaposan elmoshatóak és nem kell félni az egészségügyi kockázattól. Autómosásra vagy más felületek lemosására is használhatóak.

 


Cumisüveg-mosó

A cumisüveg-mosók speciális babaápolási termékek, kifejlesztésüket az ihlette, hogy a babák eszközeit vegyi anyagoktól, allergizáló anyagokól mentesen tudjuk tisztán tartani!

A cumisüveg-mosók allergénmentes mosogatószerek elsősorban cumisüveghez, cumihoz, babák evőeszközeihez fejlesztve.  Használatuk biztonságos, természetes növényi összetevőket tartalmaznak és könnyedén leöblíthetőek.

A tiszta cumisüvegeket és egyéb babaetetéshez használt tiszta eszközöket is célszerű sterilizálni, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok szaporodását, melyek veszélyeztetik a baba immunrendszerét.Fertőtlenítő mosogatószer

Vannak, akik a mindennapokban fertőtlenítő hatású mosogatószereket használnak, melyek képesek a kórokozókat is semlegesíteni mosogatás közben. Ezek nem csupán tisztítanak, de fertőtlenítenek is az adott felületen.

Egy átlagos háztartásban a fertőtlenítő hatású kézi mosogatószerek mindennapos használata nem feltétlenül indokolt, kivéve, ha beteg valaki a családban, esetleg beteget ápolnak, immunrendszeri gyengeség vagy alapbetegség áll fenn, vagy valami miatt fontos a fokozott fertőtlenítés.

A fertőtlenítő mosogatószerek elsősorban élelmiszeripari, nagykonyhai, vendéglátóipari területen, közintézményekben, kórházakban terjedtek el, baktericid, fungicid, virucid hatással bírnak.

Aki fertőtlenítő mosogatószert használ otthon, fokozottan figyelni kell, hogy a mosogatás után maradéktalanul leöblítse az edényeket a vegyszertől és lehetőleg törölje szárazra!

A fertőtlenítő hatású mosogatószerek irritálhatnak, ezért ajánlott, hogy háztartási kesztyűben mosogasson, ha ilyen tisztítószereket használ!

A fertőtlenítő mosogatószerek a gyártói utasítás szerinti hígításban padló felmosására, fürdőszobai tisztításra, csempe, üveg, ajtó, ablak higiéniás tisztítására is alkalmasak.

Tovább