Kedvezményes ajánlatok
Márka
Termékcsalád
C-vitamin tartalom
D-vitamin tartalom
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Illat
Ízesítés
Termékforma
Kiszerelés mérete
Érzékenység
Nem
Terhesség, szoptatás

Immunerősítők, vitaminok gyerekeknek

 

Az immunerősítők, vitaminok gyerekeknek fontosak az ellenállóképesség növeléséhez, a betegségeken való könnyebb túljutáshoz. Sok kisgyermek válogatós vagy kis mennyiségű ételt eszik, ezért is sokat számít az immunerősítés gyerekeknek. A legjobb immunerősítő gyerekeknek tartalmaz mindent, amire a kicsik szervezetének szüksége lehet, vitaminokból, ásványi anyagokból, nyomelemekből. Tovább olvasom

Vitamin gyerekeknek kínálatunkból számos kiváló minőségű vitamin, multivitamin gyerekeknek, gumivitamin gyerekeknek beszerezhető, hogy gyermeke immunerősítését elkezdhesse!


Vitaminok gyerekeknek

Akárcsak a felnőtteknek, a vitaminok gyerekeknek is szükségesek a kiegyensúlyozott, egészséges fejlődéshez, a mindennapi élethez. Az immunerősítés természetes módon is támogatható gyermekünknél, ha sok időt tölt a friss levegőn, rendszeresen mozog és kiegyensúlyozottan, változatosan táplálkozik.

Természetesen egyik vitamin sem helyettesítheti a változatos és egészséges táplálkozást.

Sajnos a legtöbb gyermek válogatós, ezért nem tud minden tápanyag a szükséges mennyiségben bejutni a szervezetébe, ezért is fontos kívülről feltölteni a vitaminraktárakat.

 

Étvágygerjesztő vitaminok gyerekeknek

Gyermekeinknél előfordulhat, hogy igazi „rossz evő”, ilyenkor jól jönnek az olyan speciális étvágygerjesztő vitaminok gyerekeknek, melyek segíthetnek meghozni a lurkók étvágyát, étkezési kedvét.

Ha a gyermek étvágytalan, ki lehet próbálni az étvágygerjesztő készítményeket, melyek nagyon ízletesek így biztos, hogy a gyermek könnyen elfogadja majd. Ezek különböző természetes hatóanyagokkal segítik az étvágy növelését, mint például borsmenta, ánizs, cikóriagyökér, édeskömény vagy B6-vtamin.

Ezek a normál emésztést, az ideális anyagcserefolyamatokat is támogatják. A legtöbb étvágyserkentő gyereknek 3 éves kortól adható.

Ha kimondottan az étvágygerjesztő vitaminok gyerekeknek kerülnek szóba, meg kell említeni a C-vitamint, a B-vitaminokat és a vasat.

Ezek segíthetnek az étvágytalan gyermeknek, de először mindig érdemes pontosabban utánajárni az étvágytalanság okának. Lehet a háttérben lappangó betegség, fogzás, ételintolerancia többek között, a gyermekorvosi vizsgálat során sok mindenre fény derül.

 

Multivitamin gyerekeknek

A multivitamin gyerekeknek általában rágótabletta, szirup vagy gumivitamin formájában elérhető, hogy a legkisebbek is szívesen elfogadják és ne okozzon nehézséget a vitamin szedése.

A gyerek multivitaminok lehetnek komplex készítmények, melyek minden fontos vitamint, tápanyagot, nyomelemet tartalmaznak és léteznek olyan gyermekvitaminok is, melyek csak egy vagy kétféle hatóanyagot tartalmaznak, például C+D vitamin vagy C-vitamin és vas.

Mindig egyeztessen a gyermekorvossal, mielőtt immunerősítésbe kezd, a szakember tanácsolhatja, melyik készítményt és milyen hatóanyagokat érdemes választani a gyermek egyéni adottságait figyelembe véve.

Idegrendszervitamin gyerekeknek a fáradtság, koncentrációs zavarok miatt is szükségessé válhat, ezekben általában B-vitaminok, folsav, cink, halolaj találhatóak, melyek a normál szellemi működés, a jó látás, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez alapvetőek.


Immunerősítő gyerekeknek

Immunerősítő vitaminok gyerekeknek köztudottan a C-vitamin, a D-vitamin, E-vitamin, A-vitamin, Omega 3, nyomelemek közül a szelén, cink, magnézium és persze a megfelelő vasbevitel is elmaradhatatlan.

Az immunrendszererősítő vitaminok gyerekeknek támogatják az immunrendszer normál működését, de érdemes akár probiotikummal is megtámogatni az immunerősítő kúrát, hiszen az egészséges bélflóra nélkül elképzelhetetlenek a normál immunrendszeri folyamatok.


Immunerősítő bölcsiseknek

Immunerősítő bölcsiseknek általában az étvágytalanság vagy a folyamatos megbetegedések miatt válik szükségessé. Számukra immunerősítő vitamin szirupok, multivitamin szirupok adhatóak elsősorban, melyeket készítménytől függően 1-2 éves kortól ajánlanak a gyártók.

Az immunerősítő bölcsis gyereknek nemcsak vitaminkészítmény lehet, de akár zöldségek, gyümölcsök koncentrált kivonata, melyek ivólé vagy sűrítmény formájában alkalmazhatóak.

Tovább