Szem, száj, orr, fül

A szem-, száj-, orr-, fül ápolási termékek közül biztosan van olyan, ami az Ön házipatikájának is nélkülözhetetlen darabja. A hidratáló szemcseppek a hatékony fogkrémek és szájvizek az orr irrigátorok vagy horkolásgátlók, a fülgyertyák vagy füldugók mind-mind olyan termékek, melyek a mindennapi életben fontos szerepet töltenek be az egészség megőrzésében, a problémák kezelésében, megelőzésében. Tovább olvasom

 

Szem, száj, fül és orr ápolása

A szem, száj, fül és orr ápolása kiemelt figyelmet igényel, hiszen a legfontosabb érzékszerveinkről van szó. 

A szemek erősítésére, normál funkciójának fenntartására nagyszerű szemvitaminok, étrendkiegészítők állnak ma már rendelkezésre, de a szemek irritációjára, kiszáradására is van megoldás. 

Az orrjáratok tisztán tartása a szabad légzés és a felülfertőződés, szövődmények elkerülése miatt is evidens, az orr öblítők, az érösszehúzó vagy tengervizes orrsprayk a mindennapok fontos kellékei. 

A fogak és a szájüreg, az íny ápolása, tisztántartása sem elhanyagolható, ellenkező esetben számos betegség felütheti a fejét. Fogkrémek, szájvizek, ecsetelők, műfogsortisztítók széles választékát kínáljuk, csak hogy néhány terméket kiemeljünk. 

A fülzsír eltávolításához fülsprayk, a zajvédelemhez füldugók, a vérkeringés javításához akár fülgyertyák is beszerezhetőek, hogy minden kéznél legyen otthon, mikor szükséges!

A szemápolás fontossága

A látásromlás rontja az életminőséget, nehézséget jelent a mindennapokban. Legjobb megelőzni, ezért is kell beszélni a szemápolás fontosságáról. A körültekintő szemápolás, a szemek védelme kulcsfontosságú az egészségmegőrzés szempontjából 

Szemápolás legkeresettebb termékei

A szemápolás legkeresettebb termékei között a műkönnyeket, szemszárazság enyhítő szemcseppeket, a kontaktlencse tisztító folyadékokat és a szemvitaminokat sorolhatjuk fel. 

Ahhoz, hogy a szemek elláthassák normál funkciójukat, szükségük van antioxidánsokra, Omega-3 zsírsavakra, A-vitaminra, C-vitaminra, E-vitaminra, luteinre, cinkre, szelénre, ha csak a legfontosabbakat említjük.

A szájápolás fontossága

A szájápolás fontossága nem elhanyagolható, megakadályozandó a fogkő és lepedék felhalmozódása és törekedni kell a fogínybetegségek és fogínygyulladás megelőzésére. 

Szájápolás legkeresettebb termékei

A szájápolási rutin nem érhet véget a napi két fogmosásnál. Szükségesek a minőségi fogkrémek, a hatékony, baktériumölő szájvizek, a fogselyem használata és persze a rendszeres fogorvosi vizsgálat. Aki műfogsort visel, annak a műfogsortisztító termékek, ragasztók is a napi rutinba tartoznak.

Az orrápolás fontossága

Nem vehető félvállról az orrápolás fontossága sem. Az orrváladékot nem mindig tudjuk kifújni, szükség lehet orrirrigátorra. Ha nátha esetén dugul az orr, az orrsprayk nélkül nem az igazi az alvás. Hatékony orrápolás mellett a szövődmények, mint például az arcüreggyulladás esélye is csökken. 

Az orrápolás legkeresettebb termékei

Az orrápolás legkeresettebb termékei a tengervizes orrsprayk, a hatóanyagos, érösszehúzó orrsprayk, az orröblítők, a horkolásgátló cseppek, sprayk említhetőek elsősorban.

A fülápolás fontossága

A fülünk szennyeződhet a poros levegőtől, az uszodai víztől vagy a fülzsírtól. A fülápolás fontossága nem kérdés, hiszen különböző fülbetegségek, halláscsökkenés előzhető meg, ha odafigyelünk a fül egészségére.

A fülápolás legkeresettebb termékei

Fülsprayket, fülcseppeket, fülgyertyát, víztaszító fül készítményeket, füldugót szinte mindenki vásárolt már, ezek a fülápolás legkeresettebb termékei.

Arra persze mindig figyelni kell, hogy fülfájás, fülgyulladás esetén semmit ne fújjon, ne csepegtessen a fülébe, míg nem látta orvos! Nem tudni milyen állapotban van a dobhártya, lehet, hogy többet árt, mint használ, ha ilyen esetben magának kezeli a fül panaszait.