Alkalmazás
Összetevők
adatok
Alkalmazás
Alkalmazás: Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alappor 300 g
Felhasználási javaslat
Répás növényi fasírt recept
Hozzávalók:
- 100 g Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor
- 1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)
- 65 g aprított (vagy reszelt) répa
- 5 g friss aprított petrezselyemlevél
- 10 g citromlé
- 80 g víz.
Sütéshez: kókuszolaj
Elkészítés:
Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket).
Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.
Pihentessük 15 percig.
Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat.
Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5 - 2,5 percig süssük a fasírtokat.
Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.
Összetevők
Összetevők: Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alappor 300 g
Hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér,
mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
adatok
Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alappor 300 g
adatok
Gyártó
SZAFI PRODUCTS KFT.
Forgalmazó
Szafi Products Kft. - 1106 Budapest, Jászberényi út 47/A
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható