Kedvezményes ajánlatok
Márka
Fényvédelem
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Tulajdonság
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

CeraVe

 

A CeraVe bőrápoló család 2005 óta létezik, amikor is a három alapvető ceramid, zsírsavak, valamint egyéb lipidek keverékéből bőrápolási családot fejlesztettek ki. Az ezzel a technológiával készített termékek a hidratáló összetevőket rétegenként bocsátják ki, így folyamatos a hatásuk, akár 24 órán keresztül. A CeraVe neve alatt azóta számos különféle terméktípus jelent meg, amik a szép és egészséges bőrt hivatottak szolgálni. Tovább olvasom

CeraVe – ceramidokkal a szép bőrért

A CeraVe termékek között szerepel hidratáló krém, arclemosó, testápoló, illetve egyéb krémek is. Mindegyik magas hatékonysággal vesz részt a bőr védelmében, valamit állapotának javításában, illetve megőrzésében. Különböző kiszerelésű és állagú készítmények közül választhatnak azok, akik szeretnék a lehető legjobb ápolás nyújtani a bőrüknek.

A ceramid jelentése

Ceramidok olyan lipidek, amik a bőr védőrétegének akár 50%-át is alkothatják. Segítenek a bőrnek megtartani a nedvességet, valamint védik azt a külső hatásoktól. Ha a ceramidok nincsenek jelen megfelelő arányban, akkor a bőr jobban ki van téve a környezeti hatásoknak, könnyebben sérül, kiszárad, viszket, különböző irritációkat szenved el.

CeraVe termékek ceramidokat bevetve segítenek a bőrnek felvenni a harcot a külső tényezőkkel szemben.

CeraVe hidratáló arckrém

Az arcbőr hidratálása nagyon fontos a szépségének megőrzése érdekében. Sokan hajlamosak erről megfeledkezni, akiknek nem kifejezetten kiszáradásra hajlamos a bőrük, a hidratálás azonban még a zsíros bőrtípusúaknak is lényeges. A CeraVe minőségi hidratáló arckrémekkel segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, és biztosítani számára a megfelelő tápanyagokat.

CeraVe arclemosó

Az arctisztítás szintén kiemelkedő fontosságú, hiszen a pattanások, mitesszerek kialakulásának fő okai a bőrön maradt szennyeződések, amik eltömítik a pórusokat. Ezektől a szennyeződésektől kiválóan meg lehet szabadulni egy hatásos CeraVe arclemosó segítségével, így a bőr tökéletesen tiszta lehet.

CeraVe testápoló

Nem szabad ugyanakkor megfeledkezni a testápolásról sem, hiszen nemcsak az arcunkat fedi bőr, hanem a testünk minden részét. A bőr pedig hajlamos kiszáradni, veszíteni nedvességtartalmából. Egy jó testápoló kellőképpen hidratálja bőrünket mindenütt, így az a legszebb formájában tündökölhet.

CeraVe krém

A CeraVe krémek tehát innovatív, forradalmi technológiát használva segítenek abban, hogy a lehető legjobb állapotba hozzuk a bőrünket, és ezt az állapotot meg is tudjuk tartani. A tudatos bőrápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Ne feledjük el, hogy az ápolt bőr nem csak szép, hanem egészséges is! Hosszútávon biztos, hogy meg fogja hálálni a bőrünk a törődést.

Tovább