Covid19 tesztek, védekezés, megelőzés

Covid19 tesztek, védekezés, megelőzés

Covid fertőzést kimutató tesztek, antigén tesztek

Az antigéntesztek használata akkor javasolt, ha Covid19 vírusfertőzésre utaló tüneteink vannak, illetve ha találkoztunk fertőzöttel. Az antigén teszt 90% feletti pontossággal megmutatja, hogy jelenleg fertőzöttek vagyunk-e. A koronavírus fertőzöttség biztos diagnózisa kizárólag PCR-teszttel állítható fel, ezt az antigén teszt elvégzése nem helyettesíti.

Nyálmintából illetve orr vagy garat mintavételből:

További termékek

Immunerősítők

Az immunrendszerünk megvéd a kórokozóktól, megküzd a különféle betegségekkel és a szervezetünk gyulladásos folyamataival. A megfelelő tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok bevitelével, a rendszeres mozgással és az elegendő mennyiségű pihenéssel erősíthetjük az immunrendszerünket.

Az immunrendszer erősítése a mindennapi élet része kell hogy legyen, de az őszi és téli időszakban, amikor nátha- és influenzaszezon van, még fontosabb szerephez jut. Az immunrendszer működését sok tényező befolyásolja, de a helyes táplálkozás, a szervezet vitamin- és ásványi anyag ellátottsága, a mozgás a legalapvetőbbek.

További termékek

C+D vitaminok

Mindenki tudja, hogy a C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin az egészség megőrzéséhez és a betegségek leküzdése érdekében, így azonnal szedni kezdjük, amikor az egészségünkért aggódunk. A C-vitamin egy elsődleges vízben oldódó vitamin, amelyet a szervezetünk nem tud önállóan előállítani.

A C-vitamin többek között nélkülözhetetlen az immunrendszer, a kollagénszintézis, valamint a szív- és érrendszer működéséhez. A C-vitamin létfontosságú az egészséges bőrhöz, az izületekhez, a csontokhoz, az erekhez és a bélrendszerhez is. Ugyanakkor a C-vitaminnak elsődleges szerepe van a szem egészségének megőrzésében is.

A D-vitamin (calciferol), azaz a D-hormon létfontosságú tápanyag, amely kulcsszerepet játszik a csontrendszer, az izomzat és az idegrendszer felépítésében, működésében és az immunrendszer támogatásában is. A D-vitamin zsírban oldódó vitamin, amelyet az emberi bőr a napfény hatására képes előállítani.

További termékek

Hurutoldás, köhögésre forróitalpor

A köhögés egy gyakori reflex, amely megtisztítja a torkot a nyálkától vagy idegen irritáló anyagoktól. Bár időnként mindenki köhög, számos betegség okozhat gyakoribb köhögést.

A köhögést többféle állapot okozhatja, mind átmeneti, mind állandó jelleggel. A köhögés leggyakoribb oka a légúti fertőzés, például megfázás vagy influenza.