Ferro-Comp 10 mg Forte tabletta 40 db
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

Ferro-Comp 10 mg Forte tabletta 40 db

Ár: 3 649 Ft
(Egységár: 91 Ft/db)
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Házhoz: 1-3 munkanap, 1 090-1 590 Ft
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Automatába: 1-5 munkanap, 750-980 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Csomagpontba: 1 munkanap, 980 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 14 000 Ft-tól
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Vashiány és az általa okozott vérszegénység gyakori tünetei: szédülés, alacsony vérnyomás, szapora pulzus, sápadtság, gyenge fizikai és szellemi teljesítmény, hajhullás. Ennek hatékony kezelésére szolgál ez a régóta jól bevált vastabletta.

Részletek
Hány éves kortól?
3 éves kortól
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
részletek
Alkalmazás
Összetevők
adatok
részletek

Ferro-Comp 10 mg Forte tabletta 40 db részletek

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

A Ferrocomp forte tabletta a szervezet vashiányos állapotainak kezelésére alkalmas gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Ferro-Comp 10 mg Forte tabletta 40 db

A tablettát étkezés közben vagy után egyben, szétrágás nélkül kell bevenni. Enyhébb - diéta, vegetáriánus étrend vagy nőknél a rendszeres havi vérvesztés, fokozott szellemi fizikai igénybevétel okozta - vashiány esetén általában 10 napig napi 2 x 1 tabletta, majd 20 napig napi egy tabletta szedése elegendő. A kúra, az előzőekben ismertetett okok további fennállása esetén 3-6 havonta megismételhető. Súlyosabb vashiány esetén 2-3 hétig napi 3 x 1-2 tabletta, majd 4-8 hétig 2 x 1 tabletta szedése javasolt. Ezt követően ellenőríztetni kell a szervezet vasraktárainak állapotát és ha szükséges, napi 1 vagy 2 tabletta szedésével folytatni a kezelést a vasraktárak feltöltéséig (3-6 hónap).
Összetevők

Összetevők: Ferro-Comp 10 mg Forte tabletta 40 db

10 mg vasat, 3 mg cinket, 1 mg rezet, 1 mg mangánt, 0,06 mg cobaltot, 0,2 mg folsavat és 20 mg C-vitamint tartalmaz természetes eredetű poligalakturonsavhoz (pektin) kötve.Tablettázási segédanyagokat - mikrokristályos cellulózt, laktózt, szorbitot, polividont, magnézium sztearátot, talkumot, titán-dioxidot (E171), vasoxid pigmentet (E172), hidroxi-propil-cellulózt, polietilén-glikol 6000-t - tartalmaz még a tabletta.
adatok

Ferro-Comp 10 mg Forte tabletta 40 db adatok

Márka
Ferro Comp
Termékforma
tabletta
Nem
Unisex
Gyártó
In Vintro Kft.
Forgalmazó
In Vintro Kft. - 2120 Dunakeszi, Repülőtéri u. 1
Engedélyszám
OGYI 413/1993
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Rólunk mondták