Kinder Luuf légzéskönnyítő balzsam 30 g
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

Kinder Luuf légzéskönnyítő balzsam 30 g

Azonnal szállítható
2 139 Ft
(Egységár: 71 Ft/g)
  • Futárszolgálattal házhozszállítás Házhoz szállítás: 1 munkanap, 720 Ft
  • Foxpost csomagautomatába szállítás FoxPost automata: 2-5 munkanap, 720 Ft
  • Pick Pack Pontra szállítás Pick Pack Pont: 2-3 munkanap, 720 Ft
  • Ingyenes szállítás már 12 500 Ft-tól!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A meghűléses betegségek, a köhögés, a nátha, a torok- vagy hörgőgyulladás különösen a gyermekek számára nehezen elviselhetőek. Ilyen esetekben nyújtanak gyengéd és gyors segítséget a természetes illóolajok.

Részletek
Hány éves kortól?
Gyermek
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
részletek
Alkalmazás
Összetevők
adatok
részletek

Kinder Luuf légzéskönnyítő balzsam 30 g részletek

Összetételüket és adagolásukat kifejezetten a csecsemők és a kisgyermekek igényeinek megfelelően alakították ki. A Baby LUUF® Balzsam nem tartalmaz mentolt, ezért különösen gyengéd és már 6 hónapos kisgyermekek esetén is alkalmazható.

A Kinder LUUF® Balzsam kifejezetten 3 éves kortól javallott. A nyak, mell és hát bedörzsölése során a balzsamok kettős hatása bontakozik ki: egyrészt felszívódnak a bőrön keresztül, ezáltal fokozzák a vérellátást, amit melegérzetet kelt az adott területen. Másrészt a test melege által az illóolajokból gyógyító gőzök szabadulnak fel, amelyek belélegezve közvetlenül a légzőszervekre fejtik ki kedvező hatásukat.

A különböző kölcsönhatások által az illóolajok, mint pld. a terpene hörgőgörcsoldó, nyákoldó, váladékoldó hatásúak és megkönnyítik a váladék feloldását. Elősegítik a hörgőváladék kiválasztását, miáltal könnyebbé válik a felköhögés. Az illóolajok a bőrön keresztül is felszívódnak, a vérkeringésbe jutva a légzőszervekben választódnak ki.

A balzsam hatékonyságához hozzájárul a test-meleg bőrfelület, mely elősegíti az illóolajokból az aromás gőzök felszabadulását. Az illóolajok belégzése a légutakban letapadt nyákot feloldja, elfolyósítja, így lehetővé teszi annak könnyebb felköhögését.

Az illóolajok enyhe görcsoldó hatása révén csökken a köhögési inger és a légzés is könnyebbé válik.
A nyak, hát, vagy a mellkas bőrére dörzsölt balzsam hatóanyagai a bőr vérátáramlását is fokozzák.

Tovább
Alkalmazás
Külsőleg 3 éves kortól;
-naponta 2-szer, reggel és este, életkortól függően 2,5-5cm3 (kb. 1 púpozott mokkáskanál) balzsammal bedörzsölni a gyermek nyakát, mellét,hátát és lehetőleg előmelegített trikóval, vagy törülközővel befedni. A balzsam alkalmazása után a gyermeket lehetőleg fél-egy órán keresztül ágymelegben kell tartani.
-Inhalálásra 6 éves kortól:

Mogyorónyi mennyiségû balzsamot tegyen forró vízzel telt edénybe, és gőzeit pár percig - mélyeket lélegezve- lélegezze be a gyermek.
Összetevők
Hatóanyag:1g balzsam tartalma:50 mg racém kámfor (Camphora racemica), 50 mg terpentinolaj (Terebinthini aetherol),27,5 mg levomentol (levomentholum), 15 mg eukaliptusz olaj (Eucalypti aetherol), 7,5 mg szerecsendió olaj (Myristicae aetherol), 7,5 mg cédrus olaj (Cedri fol.aetherol), 2,5 mg timol (Thymolum). A készítmény segédanyagai: fehér vazelin és ceresin.
adatok

Kinder Luuf légzéskönnyítő balzsam 30 g adatok

Márka
Kinder Luuf
Termékforma
balzsam
Nem
Unisex
Gyártó
Apomedica GmbH.
Forgalmazó
Volmix Kft. - 1146 Budapest, Thököly út 76.
Engedélyszám
OGYI 548/1995
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Rólunk mondták