Méry Kék 1000 vércukorszint ellenőrző készlet
Gyógyászati segédeszköz

Méry Kék 1000 vércukormérő készlet

Azonnal szállítható
Ár: 7 655 Ft
(Egységár: 7 655 Ft/db)
 • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Posta csomagautomatába szállítás Automata 1-3 nap 850-1.090 Ft
 • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Posta házhoz szállítás Házhoz 1-3 nap 1.190-2.090 Ft
 • GLS csomagpontos szállítás Posta csomagpontos szállítás Csomagpont 1-5 nap 1.090-1.290 Ft
 • Ingyenes szállítás automatába 17.500 Ft-tól
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

A vércukorszint rendszeres önellenőrzése segít Önnek és kezelőorvosának a cukorbetegség megfelelő kontrollálásában.

Tovább
Részletek
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
részletek
Alkalmazás
Tartozékok
adatok
részletek

Méry Kék 1000 vércukormérő készlet részletek

A MÉRYkék 1 vércukor ellenőrző készlet in vitro diagnosztikai eszköz, mely lehetővé teszi a vércukorszint önellenőrzését és ezzel javítja a cukorbetegség kezelésének hatékonyságát. Megfelelő használat mellett a készülék alkamas a vércukorszint mennyiségi meghatározására teljes vérből, vénából vagy artériából vett vérből.A készülék kizárólag egy felhasználó kiszolgálására alkalmas, nem osztható meg több felhasználó között!. A készülék nem használható a cukorbetegség diagnosztizálására vagy a betegség szűrésre.

Jellemzői:

 • Korszerű bioszenzoros technológia
 • Igen kis mennyiségű vérminta (0,5 µl)
 • Mérési idő max. 8 másodperc
 • Széles mérési tartomány 1,1 és 36,1 mmol/l
 • Plazmakalibrált értékek
 • Hangjelzés (ki-, be- kapcsolás)
 • Normál / Étkezés előtt, Étkezés után mérési módok
 • 1000 mérés adatai tárolhatók a memóriában
 • Átlagszámítás 7, 30, 90 napra
 • Keton figyelmezetés
 • 3 tetszőlegesen beállított időpontban jelezés
 • Automatikus be- és kikapcsolás
 • 1db AAA elem
 • MÉRYkék tesztcsíkkal használható (nem tartalmazza a csomag)
 • MSZ EN ISO 15197:2015 szabványnak megfele
Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: Méry Kék 1000 vércukormérő készlet

Mérés elvégzése kontrolloldattal:

1. Helyezze be a tesztcsíkot a készülék bekapcsolásához. Várja meg míg a kijelzőn megjelenik a “ ” jel és a “ ” jel . Válassza ki a „QC” mérési módot az M gombbal.

2. A kontrolloldat alkalmazása (g) Használat előtt rázza fel a kontrolloldatos fiolát. Nyomja ki az első cseppet és törölje le, a következő cseppet a fiola kupakjára cseppentse. Vegye kézbe a mérőt és a mérőből kiálló tesztcsík felszívó nyílását érintse a csepphez. Amikor az ellenőrző ablak megtelt kontrolloldattal a készülék elkezd visszaszámolni.

3. Az eredmény értékelése-ig történő visszaszámlálás után a kontrolloldatos ellenőrzés eredménye megjelenik a kijelzőn. Hasonlítsa össze az eredményt a tesztcsík tubuson olvasható kontrolloldat értékhatárokkal. Az eredménynek az értékhatárok között kell elhelyezkednie. Ha ez nem így van akkor újra olvassa el az utasításokat és ismételje meg a kontrolloldatos mérést. Amennyiben az eredmény most sem illeszkedik az értékhatárok közé forduljon a forgalmazóhoz

Mérés vérmintával:

1. Helyezze be a tesztcsíkot a készülék bekapcsolásához Várja meg míg a kijelzőn megjelenik a “ ” jel és a “ ” jel . Válassza ki a „QC” mérési módot az M gombbal.

2. A kontrolloldat alkalmazása (g) Használat előtt rázza fel a kontrolloldatos fiolát. Nyomja ki az első cseppet és törölje le, a következő cseppet a fiola kupakjára cseppentse. Vegye kézbe a mérőt és a mérőből kiálló tesztcsík felszívó nyílását érintse a csepphez. Amikor az ellenőrző ablak megtelt kontrolloldattal a készülék elkezd visszaszámolni.

3. Az eredmény értékelése-ig történő visszaszámlálás után a kontrolloldatos ellenőrzés eredménye megjelenik a kijelzőn. Hasonlítsa össze az eredményt a tesztcsík tubuson olvasható kontrolloldat értékhatárokkal. Az eredménynek az értékhatárok között kell elhelyezkednie. Ha ez nem így van akkor újra olvassa el az utasításokat és ismételje meg a kontrolloldatos mérést. Amennyiben az eredmény most sem illeszkedik az értékhatárok közé forduljon a forgalmazóhoz.

4. A minta felhasználása (l) Finoman érintse a tesztcsík felszívó nyílását a vércsepphez, mindaddig amíg az ellenőrzőablak teljesen meg nem telik. A készülék sípolással jelzi, hogy a vérminta elegendő. Ne távolítsa el a vércsepptől a tesztcsíkot a hangjelzés előtt.

5. A mérési eredmény leolvasása. A vércukormérés eredménye megjelenik a kijelzőn miután a készülék visszaszámolt -ig. Az eredmény automatikusan tárolódik a memóriában.

6. A használt tesztcsík eltávolítása (j)Távolítsa el a használt tesztcsíkot a tesztcsík kidobó gomb segítségével. Elkülönítve tárolja a használt tesztcsíkot, mert az veszélyes hulladék. A készülék automatikusan kikapcsol a tesztcsík eltávolítását követően.

Tartozékok

Tartozékok: Méry Kék 1000 vércukormérő készlet

1. Vércukorszintmérő
2. Kezelési útmutató
3. Ujjbegyszúró
4. Vérvételi lándzsa (10db)
5. Mérő tok
6. Vércukornapló
7. Jótállási jegy
8. Elem (1db AAA)
adatok

Méry Kék 1000 vércukormérő készlet adatok

Márka
Méry
Termékforma
készülék
Nem
Unisex
Forgalmazó
Di-Care Zrt. - 1119 Budapest, Mérnök u. 12-14.
Engedélyszám
E021/155-6/2016
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára elszámolható

Méry Kék 1000 vércukormérő készlet Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!
Az alábbiak is érdekelhetik

Rólunk mondták