Betiltják a vény nélkül kapható gyógyszerek online vásárlását 2022. január 1-től!

 

Megszűnik a vény nélkül kapható gyógyszerek online vásárlása 2022. január 1-től!

 

Kedves Vásárlónk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a parlament 2021. november 30-i döntése alapján* 2022. január 1-től a nem vényköteles gyógyszerek online rendeléssel történő csomagküldéses szállítása megszűnik. Ez azt jelenti, hogy sem futárral, sem csomagpontra, sem átvevő automatába nem szállíthatóak a nem vényköteles gyógyszerek. Ezek a készítmények jellemzően a Fájdalomcsillapítás, Lázcsillapítás , Megfázás, Emésztés kategóriában találhatóak, de egyes vitaminok is ide tartoznak.

Ez a korlátozás az összes online patikát érinti Magyarországon.

A vény nélküli gyógyszereken kívül minden mást, vagyis az étrendkiegészítőket, a vitaminok többségét, különböző teszteket és fertőtlenítőszereket, gyógyászati segédeszközöket, illetve szépségápolási termékeket 2022-ben is lehet rendelni online patikánkban. Választékunkat folyamatosan bővítjük.

Hogyan tudhatja meg pontosan, mely termékeket érinti ez a korlátozás?

Több száz készítményre vonatkozik a korlátozás melyeket megjelöltünk a terméklistákban és a termékadatlapokon " 2022-től csomagküldéssel nem szállítható" felirattal.

Mit teszünk mi?

Vizsgáljuk azon lehetőségeket, a mindenkori törvényi szabályozást betartva, amelyek megkönnyítenék Önnek az online patikai rendelést.

Addig is iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesíteni tudjuk amikor újra rendelhetővé válnak a vény nélküli gyógyszerek!

* kötelező mező