Akciós termékek
Márka
Hatóanyag
Milyen tünetekre?
Korosztály
Illat
Termékforma
Kiszerelés mérete
Nem

Kézfertőtlenítő

A kézfertőtlenítő, szájmaszk a vírusok elleni védekezés hatékony eszközei. A vírusölő kézfertőtlenítő választék óriási, többek között kézfertőtlenítő gél, alkoholos kézfertőtlenítő, antibakteriális szappan, fertőtlenítő kendő, kézfertőtlenítő spray, kézfertőtlenítő folyadék közül választhatunk igény szerint. Ráadásul kézfertőtlenítők gyerekeknek is beszerezhetők, melyeket az ő érzékeny bőrük is jobban tolerál. Orvosi szájmaszk, egyszer használatos szájmaszk, mosható szájmaszk vagy vizsgáló szájmaszk egyaránt a kínálat részét képezik, ajánlott mindig a táskában tartani belőlük. Ha nem kézfertőtlenítő gélt tart magánál, a fertőtlenítő kendőkkel is gyorsan eltávolíthatóak a kórokozók.

Vírusok elleni védekezés

A vírusok elleni védekezés a mindennapi élet részévé vált, szerencsére hatékony segédeszközök állnak rendelkezésre, melyek közül is a legfontosabbak a különböző kézfertőtlenítő folyadékok, illetve a szájmaszkok. A szájmaszk viselője védettebb az őt támadó fertőzésektől, illetve megakadályozza a vírus továbbadását, kétirányú védelemről beszélünk. A vírusok elleni védekezés nemcsak a pandémiák idejére korlátozódik, hiszen minden évben van influenzaszezon is, melyek szükségessé teszik a kézfertőtlenítő folyadékok, kézfertőtlenítő adagolók, antibakteriális szappanok vagy éppen az orvosi szájmaszkok, vizsgálókesztyűk használatát. Az egyszer használatos orvosi szájmaszkok általában 3 rétegűek, használat után eldobhatóak. Az FFP2 vagy más néven KN95 maszkok a legkeresettebbek, ezek kiváló szűrőképességgel rendelkező félálarcok, létenek szelepes kivitelben is.

Hogyan védekezzünk a vírusok ellen?

Hogyan lehet védekezni a vírusok ellen hatékonyan? Mindenképpen szükségesek a különböző védőfelszerelések, de jó tudni, hogy egyik sem garantálja a 100 százalékos védelmet, de jelentősen csökkenti a megbetegedés kockázatát. Az orvosi szájmaszk vagy mosható szájmaszk viselésén túl a különböző kézfertőtlenítők vagy vizsgálókesztyűk, egyszer használatos gumikesztyűk is hozzájárulnak a biztonság növeléséhez. A ruhák rendszeres mosása, otthoni és kint használatos ruha váltása, telefonok, kulcsok fertőtlenítése is jó, ha a rendszeres rutin részévé válik, hiszen a vírus ellen védekezni leghatásosabban így lehet. 

Pumpás kézfertőtlenítő

Egy pumpás kézfertőtlenítő nagyon jól tud jönni, mikor a kezek higiéniáját biztosítanánk, de nincs a közelben vízvételezési lehetőség vagy szappan. Egy pumpás kézfertőtlenítő víz nélkül tisztít és fertőtlenít. Hatékony segítség lehet a baktériumok, gombák, vírusok elleni fellépésben. Otthon, iskolai közegben, munkahelyeken, közületi helyeken, közösségi terekben, üzletekben a kézfertőtlenítő adagolók a leginkább preferált vírusölő termékek, hiszen víz és szappan nélkül elvégezhető a kéz fertőtlenítése.

Kézfertőtlenítő gél

A különböző kézfertőtlenítő gélek eltérő illatanyaggal, többféle űrtartalommal beszerezhetők. Egy otthoni, munkahelyi közegben akár egy 1500 ml-es kézfertőtlenítő gél is választható, hiszen ár-érték arányban olcsóbb és több ember, tovább használhatja, míg táskákba, autóba, utazáshoz a kisebb kiszerelésű kézfertőtlenítő gélek ajánlottak. 

Kézfertőtlenítő spray

A kézfertőtlenítő sprayk általában alkoholos termékek, víz és szappan nélkül használhatók. Hatóanyagtól függően pusztítják el a baktériumokat, vírusokat, gombákat. A kézfertőtlenítő sprayk praktikusan a kézre fújhatók, jól terülnek, ápoló hatóanyagaik a kiszáradás ellen is védenek.

Alkoholos kézfertőtlenítő

Az alkoholos kézfertőtlenítők nagyszerű hatásspektrummal rendelkeznek, és többféle állagban, kiszerelésben kaphatóak. Léteznek alkoholos kézfertőtlenítő gélek, alkoholos kézfertőtlenítő sprayk, alkoholos kézfertőtlenítő folyadékok, alkoholos fertőtlenítő kendők is. Alkoholos fertőtlenítők nemcsak kézre, de felületre is elérhetőek, permetezéssel könnyedén fertőtleníthető a billentyűzet, asztal, bármi, ami a kórokozók megtapadásához alapot nyújt.

Kézfertőtlenítő gyerekeknek

Ne feledje, hogy kézfertőtlenítő gyerekeknek is létezik, mely illatával és bőrbarát összetételével védi gyermekét a kórokozóktól, miközben a bőrt is óvja. A kézfertőtlenítő gyerekeknek víz és szappan nélkül használható bárhol, iskolában, autóban, kirándulás alkalmával, tömegközlekedésnél. Egy jó minőségű vírusölő kézfertőtlenítő mindig praktikus és szükséges a vírus elleni védekezésben.

Tovább