Akciós termékek
Márka
C-vitamin tartalom
D-vitamin tartalom
Hatóanyag
Korosztály
Tulajdonság
Termékforma
Kiszerelés mérete
Érzékenység
Nem

GAL vitaminok és étrend-kiegészítők

A GAL termékek, GAL vitaminok természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak, elutasítva mindenféle génmódosított, természetellenes összetevőt. A GAL vitaminok között GAL multivitaminok, GAL terhesvitaminok, GAL multivitamin gyerekeknek, GAL cseppek elérhetőek többek között, melyek mindegyikénél a gyártó a természetesség és hatásosság legoptimálisabb megoldásait alkalmazza.Tovább olvasom

Törekszik a természetes élelmiszerekben előforduló formákat és arányokat szem előtt tartani a hatóanyagok kiválasztásánál.


GAL márkáról röviden

 

A GAL márkáról érdemes tudni, hogy a GAL alapítói elsősorban saját maguk, családjuk, barátaik számára szerettek volna hatékony, de természetes összetevőket tartalmazó étrendkiegészítőket, vitaminokat előállítani.

A kiválóan megalkotott készítmények viszont folyamatosan pozitív visszajelzéseket kaptak, ez ösztönözte a GAL márka megalapítására a tulajdonosokat, hogy színvonalas termékeik szélesebb körben is elérhetőek legyenek.

A GAL vitaminok, a GAL multivitaminok és egyéb GAL termékek is mentesek a mesterséges összetevőktől, adalékoktól.

Csak organikus eredetű alapanyagok találhatóak a GAL márka termékeiben.

 

GAL termékek

 

A GAL termékek fejlesztésénél a gyártó a természetes összetevőkre koncentrálva a legújabb kutatások eredményeit és az evolúciónkban szerepet játszó hatásokat is figyelembe veszi.

A GAL vitaminok, GAL multivitaminok vagy akár a GAL gyermek immunerő csomag, a GAL cseppek is a szervezet lehetséges hiányállapotaira koncentrálnak, mivel tudják, hogy a táplálkozás, az életmód egyre távolodik az ideálistól, ezért kizárólag étkezéssel elég nehéz minden tápanyaghoz hozzájutni az emberi szervezetnek.

A GAL készítmények tudatosan segítik a tápanyag pótlást, a hiányállapotok megszüntetését, mégpedig a természet hatóanyagait felhasználva.

A GAL gyártósorain ráadásul teljesen allergénmentes termékek készülnek, melyek környezetbarát csomagolóanyagokat kapnak.


GAL vitaminok

 

A GAL vitaminok előállításánál független nemzetközi kutatásokra támaszkodnak, nehezen utánozható, egyedi készítményeket gyártanak. A GAL vitaminok, termékek az egészségmegőrzést szolgálják, mégpedig úgy, hogy a legfontosabb, de étkezéssel nehezen pótolható tápanyagokat biztosítják a szervezetnek.

A GAL vitaminokat beszerezheti GAL multivitamin formájában, ha komplex készítményt keres, de GAL cseppeket is alkalmazhat, akár GAL D3-vitamin cseppet, GAL C-vitamin cseppet, GAL E-vitamin cseppet, GAL K-vitamin cseppet, GAL A-vitamin cseppet vagy akár GAL Komplex cseppet. Ezek adagolása nagyon kényelmes, hiszen néhány csepp napi bejuttatásával hozzájut a szervezet az adott vitaminhoz, tápanyaghoz.

 A GAL termékek között a GAL vitaminok mellett GAL Halkollagén, GAL rostkomplex, GAL magnézium, GAL halolaj étrendkiegészítők és számos más természetes formátumú étrendkiegészítő megtalálható.

 

GAL multivitamin

 

A GAL multivitaminok optimális mennyiségben és formában tartalmazzák a szükséges nyomelemeket, vitaminokat, ásványi anyagokat. A GAL multivitamin megalkotásánál a gyártó kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a vízoldékony vitaminok gyomorsavnak ellenálló formában juthassanak a bélbe, szemben a zsíroldékonyakkal, melyek olajos cseppek formájában ideális módon kerülnek a szervezetbe.

A GAL B-vitamin is aktív formában van jelen a GAL multivitamin összetevők között, hiszen az aktív metil-folátot tartalmazza a készítmény, nem pedig a szokásos folsav formát.

A GAL multivitaminok B-vitamin tartalma

a napi adagban pontosan az alábbiak szerint oszlik el:

  • B1-vitamin 50mg
  • B2-vitamin 20mg
  • B5-vitamin 100mg
  • B6-vitamin 25mg
  • B7-vitamin 1000mcg
  • B9-vitamin 300mcg
  • B12-vitamin 100mcg

 

A GAL multivitamin összetevők között kiemelt arányban van A-, D-, E- és K- vitamin, továbbá cink, jód, króm, réz, szelén is.

A GAL multivitamin plusz optimális mértékben tartalmazza a napi hatásos mennyiséget a szükséges vitaminokból, nyomelemekből, ásványi anyagokból, ráadásul amelyik alapanyag lehetővé teszi – gyógynövények és fűszernövények kivonataiból, organikus termesztésből vannak jelen. A GAL plusz multivitaminból a napi adag 1 db Lipofil olajkapszula, 2 db Hidrofil porkapszula és 5 ml komplementer italpor.

 

GAL babaváró vitamin

 

A GAL terhesvitaminja a legmodernebb kutatásokkal alátámasztva került kifejlesztésre. A babatervezés elejétől a szoptatási idő végéig a megfelelő tápanyagokhoz, vitaminokhoz juttatja az édesanya és ezáltal a baba szervezetét egyaránt.

A GAL babaváró vitamin ásványi anyag, vitamin és nyomelem-összetétele nem különbözik attól, ahogyan azok tápanyagdús, változatos étkezéssel is bejuttathatóak lennének. A GAL terhesvitamin a természetességet és életszerűséget tartja szem előtt, segítve ezzel a szervezet hiányállapotának megelőzését a terhesség előtt, alatt és után is.

 

Tovább