TickLess Baby ultrahangos kullancsriasztó

TickLess Baby ultrahangos kullancsriasztó

Azonnal szállítható
Ár: 6 359 Ft
(Egységár: 6 359 Ft/db)
A 05.25. 13 óra után leadott rendelése a következő héten kerül feladásra leghamarabb.
  • GLS házhoz szállítás ExpressOne házhoz szállítás Házhoz: 1-3 munkanap, 1 090-1 590 Ft
  • GLS csomagautomatába szállítás Foxpost csomagautomatába szállítás Automatába: 1-5 munkanap, 750-980 Ft
  • GLS csomagpontos szállítás Csomagpontba: 1 munkanap, 980 Ft
  • Ingyenes szállítás automatába 14 000 Ft-tól
Ultrahangos kullancsriasztó készülék babák és gyermekek számára 3 éves korig. A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló, 4 kHz-es ultrahangot bocsát ki, ami elriasztja, távoltartja az élősködőket a babáktól 1,5 méteres körzetben.
Részletek
részletek
Alkalmazás
adatok
részletek

TickLess Baby ultrahangos kullancsriasztó részletek

Az 1992-ben kifejlesztett terméket egy ismert olasz egyetem Parazitológiai Tanszéke tesztelte és azóta a természetet kedvelő emberek számára ideális társ bármely szabadban végzett tevékenységhez. A TICKLESS Baby távol tartja a kullancsokat, veszélyes vegyi anyagok használata nélkül. Csak biztonságosan rögzíteni kell a készüléket a kisgyermek ruházatára és az az aktiválást követően akár 6-12 hónapon keresztül védelmet nyújt a kullancsok ellen. A TICKLESS Baby ideális megoldás kullancsok ellen már a baba első szabadban töltött napjaitól kezdve. Az ultrahangos készülék 4 kHz-es impulzusai érzékelhetetlenek a babák vagy a felnőttek számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban, ily módon távol tartva őket. Hatósugara kb. 1,5 méter.

Tovább
Alkalmazás

Alkalmazás: TickLess Baby ultrahangos kullancsriasztó

Húzd ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED fénnyel bármikor lehet ellenőrizni a működést. Méretei miatt a kisgyermek kezébe ne kerüljön. A készüléket rögzítsd biztonságosan a kisgyermek ruházatához (pl. övtartó, cipőfűző, pléd, babakocsi) úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy zsebbe, táskába teszed a készüléket. Hat éves kornál idősebb gyermekek számára a TICKLESS Human terméket javasoljuk annak nagyobb hatótávolsága miatt.
adatok

TickLess Baby ultrahangos kullancsriasztó adatok

Márka
TickLess
Termékforma
készülék
Nem
Unisex
Gyártó
TickLess
Engedélyszám
CE
Egészségpénztár
Egészségpénztári számlára NEM elszámolható

TickLess Baby ultrahangos kullancsriasztó Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről!

Rólunk mondták